Tom Cruises beslutning: Ser ikke sin datter

Tom Cruise er ikke blevet set offentligt med sin datter siden 2013.

Den 59-årige Tom Cruise er én af de største stjerner i verden, men han er også én af de mest private. Det ændrede sig dog for en stund, da han sammen med skuespiller Katie Holmes, 43, fik datteren Suri i 2006. Historien ramte nemlig alle forsider, og i årene efter er der taget tonsvis af billeder, der skildrer  faderen og datterens tætte bånd.

Artiklen fortsætter under videoen af brødrene Jeppe og Nikolaj fra ‘Først til verdens ende’…

Kendisparret blev dog splittet ad, da Holmes søgte om skilsmisse i 2012 og fik forældremyndigheden over Suri. Men enden på parrets kærlighed markerede også enden på Cruises forhold til sin datter.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard reagerer på Teiturs sag: Gemte følelserne væk

Tom Cruise er nemlig ikke blevet set offentligt med sin datter siden september 2013. I 2017 bekræftede en kilde tæt på Suri og hendes mor, at han heller ikke har set sin datter privat i flere år.

I skilsmissen fik Cruise besøgsret, der tillod ham at se sin datter 10 dage hver måned. Men det har verdensstjernen tilsyneladende valgt ikke at gøre brug af.

LÆS OGSÅ: Teresa efter Teiturs voldtægtsdom: Jeg var ikke forberedt

År efter år genopstår spøgelset dog i Suris liv. Cruise giver nemlig stadig sin datter et opkald og en gave på hendes fødselsdag.

– Han elsker hende stadig og tænker på hende hele tiden og anerkender, at hun erved at blive en ung kvinde.

Det var aldrig Toms intention at blive fremmedgjort fra sin datter, dengang han besluttede sig for at have en familie med Katie, og han ser frem til at reparere deres forhold en dag. Men i mellemtiden ved han, at det mindste, han kan gøre, er at række ud på hendes fødselsdag, har en kilde tæt på Cruise fortalt til Hollywood Life i 2019.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup og Andreas Jebros lykke: Tilbage til barndomsbyen

Selvom Tom Cruise har travlt med at lave kæmpestore film i Hollywood, og 16-årige Suri bor i New York med sin mor, så undrer mange sig over, hvorfor han alligevel ikke kan finde tid til sin egen datter.

Men Cruise er tilhænger af Scientology, og ifølge den skal han afbryde kontakten til folk, der tidligere har forladt religionen – hvilket hans ekskone Katie Holmes gjorde, da de blev skilt. Derfor er hun markeret som en ”undertrykkende person” af religionen. Og dét gør, at hans datter Suri er markeret som ”potentiel kilde til problemer”.

LÆS OGSÅ: Francesca viser stor personlighed i ‘Bachelor’: Jeg er her for kærligheden

Tom Cruise ser da også sine to andre børn, 27-årige Connor og 29-årige Isabella. Cruise fik nemlig forældremyndigheden over de to børn, som han adopterede med sin anden ekskone, skuespiller Nicole Kidman.

Han sendte dem på en Scientology-skole, og de er begge stadig en del af religionen i dag. Det har dog gjort, at de sjældent ser deres mor, der ligesom Katie Holmes forlod religionen efter skilsmissen med Cruise.