Tobias Rahim ramt af angst

Da det store P3 Guld-show 2022 løb af stablen, blev det uden aftenens hovednavn, Tobias Rahim. Han meldte nemlig afbud efter et angstanfald.

Tobias Rahim vandt i går hovedprisen til P3-guld, men han var ikke tilstede til at modtage prisen. Få dage forinden blev han nemlig ramt af et angstanfald, som stadigvæk sad i ham, det skriver Alt.dk.

Artiklen fortsætter under videoen af musiker Andreas Odbjerg.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt forhold: Mødte hinanden under optagelserne til TV 2-program 

Da Tobias blev udråbt som vinderen af P3s fornemme hovedpris, var det i stedet hans faste producer, Arto Louis Alan Eriksen, der kom på scenen og læste et brev op, som var skrevet af Tobias Rahim.

- Jeg fik desværre et angsttilfælde på vej hjem fra prøverne til P3 Guld og kan ikke deltage i showet i aften. Tak for anerkendelsen. Jeg skulle have spillet ’Når mænd græder’ i aften. Jeg har sådan lidt angst i kroppen. Netop den sang kommer fra et sted, der gør ondt. Nok mere end de fleste forstår, stod der blandt andet i brevet.

LÆS OGSÅ: NU STÅR HUN FREM: Her er Schlüters ukendte datter

Tobias Rahim er på rekordtid blevet et kendt ansigt i Danmark, og det er ikke uden konsekvenser.

- Der er mange ekstremer i mit liv for tiden. Det seneste år har der været mange ekstremer. Den periode, jeg er i lige nu... Jeg tror stadig, at jeg har lidt svært ved at forstå den, fortæller han i DR poscasten 'Musikchefen'.

- Jeg svæver meget mellem ekstrem selvtillid, kæmpe tro på universtet, kæmpe kræft og energi - og så den næste dag alt det modsatte. Håbløshed, manglende tro på universet, grimmere selvbilleder. Det skifter, som vejret skifter mellem sol og regn.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald syg forud for aftenens liveshow

Skred fra festen

Tobias Rahims musikmakker til storhittet 'Stor mand', Andreas Odbjerg, var modsat kommet til musikfesten torsdag aften, men han blev ikke længe.

Ifølge SE&HØR tog sangeren benene på nakken, da han ikke vandt P3 Lytterhittet, som han var nomineret til. Statuetten gik i stedet til gruppen Blæst.

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov om fængselsdommen: Jeg tager det roligt

Andreas Odbjergs aften i byen blev derfor kort, da det var den første pris, der blev uddelt.

Det vides ikke, hvorfor Andreas Odbjerg gik, men én ting er sikker, han kom ikke tilbage på sin plads.

Andreas Odbjerg til Danish Music Awards 2021, hvor han modsat P3 Guld vandt en masse priser. (Foto: Henrik R. Petersen)
Andreas Odbjerg til Danish Music Awards 2021, hvor han modsat P3 Guld vandt en masse priser. (Foto: Henrik R. Petersen)