(Foto: TV2 Zulu)
(Foto: TV2 Zulu)

Tobias Dybvad slutter fred med tv-stationerne

Komikeren benyttes klip fra både TV3 og SBS Discovery uden tilladelse, men nu har den sjove gut sluttet fred med tv-stationerne.

Komikeren Tobias Dybvad har sluttet fred med tv-stationerne, og er endda blevet inviteret til at gæste ’Big Brother’-huset.

-Dybvad laver fis med programmerne på en måde, som ikke skader vores programmer. Han skal naturligvis spørge om lov først og betale for det materiale, han bruger, og det har vi nu lavet en fin aftale om, fortæller SBS Discoverys programdirektør Maiken Wexø til mx.dk og inviterer i samme åndedrag Dybvad ind som gæst i 'Big Brother'-huset.

Striden mellem tv-stationerne og Tobias Dybvad opstod i sommeren 2013, hvor komikeren brugte ulovlige klip fra ’Paradise Hotel’, ’Kongerne af Marienlyst med flere i sit program ’Dybvaaad’ på TV2 Zulu.

LÆS OGSÅ: Knaldperlen vil lave TV med Tobias Dybvad

Overvejer 'Big Brother'

Tobias Dybvad udtaler desuden, at han er glad for den nye aftale, men at han ikke vil ind som gæst i ’Big Brother’-huset.

-Jeg er meget bevidst om at holde en afstand til dem, jeg snakker om, for ellers det som om, at jeg ’får lov’ til at lave jokes om dem. Det tager brodden af mine jokes, udtaler han til avisen og forsætter:

-Det kunne være sjovt at få lov til at indspille noget sketch-lignende på et tidspunkt, hvor der ikke er deltagere i huset. Det har jeg funderet en del over.

Historien melder dog intet om, hvorvidt SBS Discovery er med på den ide.

Se med, når 'Dybvaaaad' atter er tilbage på TV2-Zulu til februar.

LÆS OGSÅ: Tobias Dybvad bryder loven i 'Dybvaaaad'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.