To skuespillere har i år ægtemanden med i ‘Badehotellet’

Den 1. februar har 'Badehotellet' sæson 8 premiere, og det med flere nye ansigter i serien.

Sidste år stiftede vi bekendtskab med Bertha Frigh (Alice Frighs datter) spillet af Lucia Vinde Dirchsen samt Hr. Ramsing spillet af Rasmus Botoft. I år kommer der tre nye og store skuespillerprofiler til serien, når Lars Mikkelsen, Mille Hoffmeyer Lehfeld og Andreas Jebro indtager kulisserne.

De to herre kender 'Badehotellet' særdeles godt i forvejen, da hver deres hustru har spillet med i alle otte sæsoner, og Lars Mikkelsens ældste søn Lue Støvelbæk har ligeledes været en del af 'Badehotellet' siden sæson 6.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet'-stjerne i omfattende operation

Lars Mikkelsen spiller teatermaler fra Det kongelige Teater Svend Damm. Han er godt bekendt af Weyse og fru Helene, men til daglig har Lars Mikkelsen været gift med Anette Støvelbæk siden 1989, og de har sammen sønnerne Lue Støvelbæk og Thor Mikkelsen.

Anette og Lars' veje som skuespillere har flere gange krydset hinanden, og de er professionelle omkring det, men derfor er det stadig rart, at de krydses på netop 'Badehotellet'.

LÆS OGSÅ: Singlerne afslører: Vi kendte hinanden i forvejen

- Det er altid enormt dejligt at kende hinandens arbejdspladser, og jeg har været glad for at lave 'Badehotellet' de sidste mange år, og Lars har jo fulgt med  i 'Badehotellet' og har altid været glad for det, fortæller Anette Støvelbæk til Realityportalen og fortsætter:

- Han (Lars red.) blev faktisk også spurgt i sin tid, inden det startede op, om han ville være med, men han har ikke kunne før nu. Jeg er bare glad for, at han nu har mulighed for at være med.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen svarer på kritik: Ukulelen er ikke problemet

Lars Mikkelsen i 'Badehotellet' sæson 8. (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)
Lars Mikkelsen i 'Badehotellet' sæson 8. (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)

Ligesom Lars Mikkelsen har sin hustru på settet, så har Andreas Jebro det også. Han blev nemlig gift med Amalie Dollerup i 2017, der spiller hotelejer Amanda. Sammen har parret sønnen August, som fylder to til juni.

- Andreas er sørme hoppet ind i Badehotellets univers sammen med os andre og dukker op på din skærm den 1. februar som den nye gæst på hotellet. Vi har glædet os til at fortælle jer denne hyggelige nyhed, skriver Amalie på Instagram.

LÆS OGSÅ: Verdensberømt influencer hjalp Mathildes karriere i gang

Docent Claus Villumsen (Andreas Jebro) i 'Badehotellet' sæson 8. (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)
Docent Claus Villumsen (Andreas Jebro) i 'Badehotellet' sæson 8. (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)

LÆS OGSÅ: Badehotellet'-Ane om Edith: Hun udfordrer mig

Du kan se første afsnit af 'Badehotellet' den 1. februar kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.