To nye reality-stjerner er klar i 'Singletown'

Et nyt par er klar til at teste forholdet. De har noget helt bestemt, de gerne vil have afklaret.

I sidste uge forlod to par 'Singletown', da både Trine og Victor samt Naja og Amil havde fundet ud af, at de var i det rette forhold og ikke ønskede at teste hinanden mere.

Derfor tjekker et nyt par nu ind i hver sin lejlighed for at sætte parforholdet på prøve.

LÆS OGSÅ: Havde du set den komme? Så meget engagerer Philip sig i Simones graviditet

Mike og Freja har været kærester i otte måneder og er for nyligt flyttet sammen. De er helt klare over, hvorfor de vil bruge deres sommer hver for sig og teste, om de egentlig kan stole på hinanden.

Mike og Freja. (Foto: Dplay.)
Mike og Freja. (Foto: Dplay.)

For helt i begyndelsen, faktisk bare en uge inde i forholdet, var Mike Freja utro, da han var sammen med sin ekskæreste. Og det har i den grad svækket Frejas tillid til ham, hvilket naturligvis præger forholdet i dag.

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Reality-hunk slår op med kæresten

- Selvom det er længe siden, så kan det stadig godt give mig en klump i maven, hvis han tager til fest, hvor jeg ikke er der. For det er jo sket en gang. Så man tænker: "Kan det ske igen?", siger Freja.

Derfor er de nu med i 'Singletown', og det nye par har inden deltagelsen talt om, hvad de skal sammen, hvis de kommer ud på den anden side med en følelse af, at deres kærlighed er blevet styrket.

For der er nemlig mere i det, end at Freja gerne skulle genvinde sin tillid til Mike.

LÆS OGSÅ: Mathilde åbner op om forholdet til Remees datter

Se i klippet, hvad Mike og Freja vil opnå ved at være med i programmet. Se hele afsnittet på Dplay søndag den 27. september.