To af englands største realitystjerne gæster Danmark

Om en lille uge besøger to af MTV's største realitystjerner Danmark, og det kommer ikke til at gå stille for sig.

Torsdag den 31. oktober slår MTV slår dørene op til deres store årlige show i Danmark 'MTV EMA Pre-Party 2013'.

Jay har taget sine vitaminer. En god kulør, pumpet og masser af cremer, så er de to realitystjerner godt kørende. (Foto: MTV)
Jay har taget sine vitaminer. En god kulør, pumpet og masser af cremer, så er de to realitystjerner godt kørende. (Foto: MTV)

MTV har sørget for, at to af deres største realitystjerner deltager for at sætte gang i festen.

Scott og Jay fra 'Geordie Shore' flyver nemlig fra England til Danmark for at deltage som gæster. De er kendte for at kunne sparke liv i enhver fest, og ikke mindst for at have et godt øje til det modsatte køn. Så mon ikke de får nok at se til under showet?

Udover mødet med de kønne danske piger kommer  Scott og Jay også til at opleve en masse dansk musik, når bl.a. Nik & Jay, Panamah, Shaka Loveless, Orgi-E, Jimilian og Svenstrup og Vendelboe optræder under 'MTV EMA Pre-Party 2013'.

MTV offentliggør de to kendte værter senere på ugen.

Realityportalen skal møde to frække fyre, så gold øje med sitet, når vi bringer et større interview med de kække fyre. Vi skal desuden også med til selve festen, hvor vi løbende vil bringe billeder, video-bidder og andet guf.

Praktisk info:

'MTV EMA Pre-Party 2013' filmes og sendes på MTV den 10. november klokken 19:00.

Billetter koster 145 kr (ekskl. gebyr), og de kan købes via Billetlugen.

KNÆK CANCER sammen med realityportalen.dk. Se hvordan HER. LÆS OGSÅ: ‘Oliver Bjerrehuus med i ‘Big Brother’ Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.