Tinna tabte kampen til kræften

24-årige Tinna Jakobsen fra 'Paradise Hotel' er død af livmoderhalskræft.

Til trods for, at Tinnas venner ihærdigt forsøgte at samle penge ind til en dyr operation i Tyskland, så klarede den smukke pige det ikke. Tinna Jakobsen gik bort lørdag den 27. juli, hun blev 24 år.

Det bekræfter indsamlingssiden indsamling-tinna.dk.

Hjemmesiden af lagt følgende tekst ud:

"Tinna er sovet ind.

Vi kondolerer familien med deres tab og ønsker alt det bedste for hendes familie.

Vi takker alle der har hjulpet med indsamling-tinna.dk.

Vores dybeste medfølelse..."

Det skriver Jesper Høgfeld og Michael Lange, som står bag indsamlingssiden.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Tinna dødssyg af kræft

Vennerne mindes

Tinna deltog i 'Paradise Hotel' sidste år, og flere af hendes reality-kollegaer mindes hende på Facebook.

- Mange tusinde tak til alle, der hjalp med donationer til vores alle sammens solstråle Tinna Jakobsen  R.I.P din dejlige sjæl ... Jeg ved du er et bedre sted lige nu ! Trods vi kæmpede for indsamlinger på kryds og tværs, var det desværre for sent  alt vores arbejde har ikke været forgæves ! Der er penge til den lækreste begravelse, som den prinsesse du var, samt vi nu kan donere resten af pengene, til et menneske i lignende situation, eller Kræftens Bekæmpelse ! I de kommende dage vil familien, samt venner venligst bede pressen om en anelse fred og respekt ... Hvil i fred, smukke dronning, skriver Susan K. Nielsen.

- Håber du har det godt der hvor du er nu Tinna ♥♥♥ Er virkelig ked af vi ikke kunne nå at hjælpe dig, det er så uretfærdigt du er borte i så ung en alder. 1000 tak til alle jer der hjalp med indsamlingen til Tinna på den ene eller anden måde, både Tinna og familien var glade for hele den opbakning der her været, så denne indsamling har ikke været spildt . Jeg sender de kærligste tanker til dig Tinna og alle dine nærmeste, skriver Michael Lange, der var med til at rejse indsamlingen.

LÆS OGSÅ det rørende interview med Michael Lange her

Kæften ville ikke forsvinde

Tinna fik konstateret livmoderhalskræft tilbage i 2011, hun blev derefter opereret og fik at vide, at kræften var væk. Dette var dog ikke tilfældet.

Efterfølgende fik Tinna ondt i siden, som derefter viste sig at være kræften, der var vendt tilbage. Hun kom derefter i kemobehandling på Rigshospitalet, men til sidst måtte de danske læger opgive.

Tinnas familie og venner forsøgte efterfølgende at samle penge ind til en operation i Tyskland, som skulle kunne hjælpe Tinna. Desværre nåede Tinna aldrig at få sin behandling.

Der er lavet en officiel mindeside på Facebook. Læs de rørende hilsner her.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.