Foto: TV3
Foto: TV3

Tina Maria: Jeg er så beæret!

Den smukke pige er blandt de sidste fem i konkurrencen om at blive 'Årets Internationale Blogger'.

Tina Maria er yderst stolt og glad - og det er med god grund. Som Realityportalen.dk tidligere har kunnet fortælle, var hun nomineret til Wixen Awarden 2013. Og nu er hun altså blandt de sidste fem finalister.

- Kan i dag afsløre, at jeg er blandt de fem finalister i konkurrencen om at blive 'Årets Internationale Blogger' - så jeg skal til Oslo den 18. februar, afslører en meget glad Tina Maria overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Kongerne i sneen': Det bliver max sjovt!

Det er så vildt

De sidste fire til fem måneder har den smukke piges blogging-eventyr for alvor taget fat. Men selvom hun godt var klar over, at hun har mange læsere, havde hun aldrig turdet håbe på, at det ville få hende så langt i den eftertragtede konkurrence.

- Jeg er enormt overrasket over det, jeg allerede har nået på de fire til fem måneder som blogger. Jeg er enormt taknemmelig, og jeg er så glad for at have så mange skønne og trofaste læsere, som har fået mig dertil, hvor jeg er nu. Jeg er mundlam og har ikke kunnet stoppe med at smile i dag, siger hun og fortsætter.

- Det ville jo betyde ufatteligt meget for mig (red. at vinde) - jeg er blandt nogle af de største bloggere, og bare dét er jeg så beæret over! Jeg tror slet ikke, at jeg ved, hvad jeg ville gøre, hvis jeg vandt. Det ville jo være for vildt!

LÆS OGSÅ: Tina Maria brager igennem som model

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.