Foto: Mie Lorenzen, mielorenzen.com.
Foto: Mie Lorenzen, mielorenzen.com.

Tina Maria flytter til udlandet

Den tidligere 'Paradise'-deltager forlader sammen med sin kæreste Danmark.

Siden sin medvirken i 'Paradise Hotel' er Tina Maria Hansen blevet en anerkendt og populær blogger. Og det er da også på sin blog, at den tidligere paradiso afslører en hemmelighed, som hun har haft.

- Nu kan vi endelig afsløre det for jer. Patrick og jeg flytter nemlig til London!! Mega vildt, og vi glæder os helt vildt, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Sandy og Nathali: De nye 'Paradise'-fyre er lovende

Flytter til Chelsea

Parret ser frem til at bytte København ud med London. (Foto: Instagram)
Parret ser frem til at bytte København ud med London. (Foto: Instagram)

Tina Maria har i et stykke tid vidst, at hende og kæresten skulle flytte til England, men det er altså først nu, at hun vælger at fortælle det til sine mange læsere.

- Patrick flytter allerede den 4. januar, da han har fået arbejde ved Joe & the Juice i London. Han skal være Country Manager for Joe her i London. Jeg er dog først færdig med min HF til juni, så der kan jeg først flytte permanent, men jeg kommer til at være her så tit, jeg kan, skriver Tina Maria.

Den tidligere paradiso glæder sig til at flytte.

- I dag har vi været ude i Chelsea i det fineste område, hvor vi kommer til at bo. Det er super fint, og jeg kan allerede se mig selv gå rundt her og hygge med Valde, tage flotte outfitbilleder og købe fine blomster til lejligheden. Jeg kan allerede mærke, at jeg får svært ved ikke at gå helt shop-amok, når jeg flytter herover – man kan jo få alt!!

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Shila: Se mine nye bryster

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.