Foto: TV3
Foto: TV3

Tina Maria er nomineret til Wixen Awarden 2013

Og hun er ikke ene dansker om at være på den prestigefyldte liste af nominerede.

Efter 'Paradise Hotel' har livet ændret sig i en markant anderledes retning for den smukke pige. TV og kulørte drinks er nemlig skiftet ud med blogging-universet - og det har tydeligvis kunnet betale sig.

- Som Tina Marias blog manager kan jeg med glæde meddele, at Tina Maria, som en af de første danskere nogensinde, er blevet nomineret til Vixen Awarden 2013, udtaler Camilia Soltani til Realityportalen.dk.

Læserne er motivationen

Ved at blogge får 'Paradise'-baben mulighed for at vise, hvem hun i virkeligheden er, ligesom hun kan dele sin tanker og hverdag med sine læsere.

- Hvis man brænder for mode, tøj og flotte billeder, jamen, så er det jo det, der er det fede ved at blogge. Jeg elsker at blogge, fordi jeg har så mange læsere, der motiverer mig hver dag. Og så ønsker jeg at være et forbillede for unge piger, der måske har svært ved at finde sig selv - eller finde ud af hvad de vil med livet, forklarer Tina Maria til Realityportalen.dk.

Interessen for mode, outfit og fotografering har den smukke pige haft længe, men det var først efter 'Paradise Hotel', at hun begyndte at blogge. Efter opholdet - og sejren - i Mexico blev Tina Maria kontaktet af Camilia Soltani, og det var starten på et godt samarbejde.

- Hun ville starte et samarbejde og hjælpe mig til tops. Og jeg har altid brændt for mode, outfit og fotografering - så det var ikke bare noget, der kom til mig på grund af 'Paradise'. Men det (red, 'Paradise Hotel') gav mig muligheden for at udnytte, at jeg havde været med i det. Jeg valgte at lave en blog, som viser hvem JEG er - og ikke bare hende Tina Maria fra 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Tina Maria elsker alt ved julen

Det hele skal spille

Tina Maria har ikke selv et konkret bud på, hvorfor netop hun er blandt de nominerede, men kommentarer fra læserne giver hende en ide om, hvad de kan lide, og hvad hun skal arbejde med.

- Jeg får tit at vide, at jeg har nogle rigtig flotte billeder og nogle fede outfits på bloggen, og det, mener jeg, er enormt vigtigt. Hvis man har en blog, så skal billederne også være lækre at se på - ikke kun tøjet. Det hele skal spille, slår hun fast.

Og kombinationen af lækre billeder og fede outfits har ført til, at Tina Maria er nomineret til Wixen Awarden, der er en af Europas største blog awards. Det betyder, at 'Paradise'-vinderen anno 2012 kan slutte sig til listen med de store bloggere, såsom Elin Kling, Angelica Blick og Kenza.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Pernille vil flygte til USA

Endnu en dansker med i opløbet

Som om det ikke var rigeligt, at have en dansk blogger blandt de nominerede, så er en anden tidligere 'Paradise Hotel'-deltager nomineret. Nadialine startede med at blogge sidste jul, og siden er det gået stærkt.

- Det fede ved blogging er, at du kan give noget videre, som andre folk tager til sig og føler sig inspireret af, siger den anden nominerede til Realityportalen.dk og fortsætter.

- Hvorfor jeg er nomineret må være, fordi jeg har mange læsere, der synes godt om min blog og kan mærke, at jeg ligger meget arbejde i det. Og så opfylder den mange af de kriterier, der bliver stillet for at blive udvalgt til nominering.

Stem på din favorit her.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.