Tina Lund: Vild med dans giver venner for livet

Tilbage i 2008 så vi ridepigen Tina deltage i 'Vild med dans'. I dag, syv år efter, sætter hun stadig pris på at have været deltager.

En deltagelse i programmet 'Vild med dans' har haft stor betydning for livet til ridepigen Tina Lund. I dag bor hun i Dubai med mand og barn, og det er syv år siden, at hun var på scenen. Alligevel har hun stadig tæt kontakt med flere andre deltagere. Programmet har givet hende venner for livet.

-Det er ikke længe siden, at jeg har haft besøg af Tobias min tidligere dansepartner. Det er utroligt, hvad 'Vild med dans'-programmet kan gøre ved mennesker. Man kan se på de par, som har danset sammen, at de holder sammen i meget lang tid efter programmet, skriver Tina på sin blog og tilføjer:

- I 'Vild med dans' oplever man en masse følelser sammen - både optur og nedture, og man kommer meget tæt på hinanden.

Udover den tidligere partner Tobias Karlsson, ses Tina også privat med danse-baben Vicky Jo, som også netop har besøgt Tina og familien i Dubai.

Hvis du vil vide mere om Tina Lund og hendes liv, så kan du finde hendes blog HER!

LÆS OGSÅ: Husker I: Tina Lund og Tobias Karlssons freestyle?

LÆS OGSÅ: Indbrud hos 'Vild med dans'-par

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.