Tina Lund i vildrede: Hvorfor dropper de 'Forsidefruer'?

Det kom meget bag på Tina, at 'Forsidefruer' blev sat på pause.

Fredag modtog alle 'Forsidefruer'-kvinderne et meget uventet opkald fra deres arbejdsgiver gennem de sidste fem år. Successerien er sat på pause på ubestemt tid, og det er en beslutning, som kom bag på 'Forsidefruerne', idet der allerede var planlagt optagelser. Det afslørede Janni og Jackie til Reality Awards fredag aften.

LÆS OGSÅ: Vanessa tager konsekvensen efter sammenstød med Anna

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende status på sit forhold til Mikkel.

Hos TV3 understregede de, at der var tale om en pause og ikke et farvel, og de begrundede beslutningen med, at de ville give plads i sendefladen til nogle af deres andre formater. Janni og Jackie er dog ikke alene om at være forvirrede over TV3s beslutning, hos Tina Lund er det både overraskende og vemodigt.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Forsidefruer’ boede sammen som unge

- Jeg kommer til at savne at lave 'Forsidefruer' med alle pigerne. Jeg føler jo lidt, at det er blevet en del af mit liv. Så det bliver mærkeligt. Jeg ved ikke, hvad grunden er til, at vi er sat på pause. Vi havde kun hørt, at de var igang med at finde en ny kvinde, efter Karina ikke ville være med mere. Men de har vel en god grund, fortæller Tina.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Nu svarer Anna på alle spørgsmål

Hun håber på stadig at ses med de andre, men erkender at det nok ikke bliver det samme, når de ikke længere er med i samme serie og har det som et job. Tina håber derfor, at TV3 mener det, når de siger, der kun er tale om en pause, for hun er klar til mere 'Forsidefruer'.

LÆS OGSÅ: Afsløring! Ikonisk reality-fyr med i ‘Ex on the beach’

-  Jeg har været glad for hele teamet. Jeg var især glad for TV3 og Blu, da jeg faldt med hesten. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre chef. Plus jeg elsker at være sammen med de andre, slutter Tina.