Timm Vladimir og Katrine Engberg i chok: Slukkede brand

Parret fejrede sønnens fødselsdag på Bornholm, da aftenen pludselig tog en drejning.

Da der torsdag aften udbrød brand på resturant Kadeau ved Pedersker på Bornholm, trådte Katrine Engberg, 45, og Timm Vladimir, 52, sammen med deres søn og de øvrige gæster til for at redde den.

Bestseller-forfatteren og tv-værten var på Michelin-restauranten for at fejre sønnen Cassius' 11-års fødselsdag, da personalet ved 22-tiden bad alle om at gå udenfor, fordi der var udbrudt brand i køkkenet. Mens de ventede på brandvæsnet, forsøgte personalet selv at slukke branden, der var startet i en pizzaovn.

- Det blev hurtigt tydeligt, at det ikke slog til, så vi gæster smed skoene og hjalp til. Alle var med, alle gjorde hvad de kunne. Der blev fundet spande og dannet en vandkæde fra havet op til restauranten, børn og voksne løb ud i vandet og fyldte op, bar interiør ud af restauranten og hentede stiger hos naboerne, så vi kunne få vandet op på taget, fortæller en dybt berørt Katrine Engberg.

 (Foto: presse-fotos.dk)

LÆS OGSÅ: Ung mor indlagt: Jeg er ufattelig dårlig

Fordi personale og gæster reagerede så hurtigt, lykkedes det at begrænse skaderne til bygningens tag og den udvendige beklædning. Katrine Engberg var glad for at opleve, hvordan alle stod sammen i nøden, og er meget stolt af Cassius.

- Han var meget tapper og hjalp til med at hente vand i havet, fortæller Katrine til HER&NU.

LÆS OGSÅ: CHOK! Linse lukker ny webshop: Familien kommer først

Sammen med Timm forkælede hun dagen derpå sønnen.

- Når man har været med til at slukke en ildebrand på sin 11-års fødselsdag, har man fortjent den største slikpose fra yndlingsbutikken i Gudhjem. Og is!

LÆS OGSÅ: 'Hjem til gården'-Tinas familietragedie: Mor og far brændt ihjel
Da der torsdag aften udbrød brand på resturant Kadeau ved Pedersker på Bornholm, trådte Katrine Engberg, 45, og Timm Vladimir, 52, sammen med deres søn og de øvrige gæster til for at redde den. Bestseller-forfatteren og tv-værten var på Michelin-restauranten for at fejre sønnen Cassius' 11-års fødselsdag, da personalet ved 22-tiden bad alle om at gå udenfor, fordi der var udbrudt brand i køkkenet. Mens de ventede på brandvæsnet, forsøgte personalet selv at slukke branden, der var startet i en pizzaovn. - Det blev hurtigt tydeligt, at det ikke slog til, så vi gæster smed skoene og hjalp til. Alle var med, alle gjorde hvad de kunne. Der blev fundet spande og dannet en vandkæde fra havet op til restauranten, børn og voksne løb ud i vandet og fyldte op, bar interiør ud af restauranten og hentede stiger hos naboerne, så vi kunne få vandet op på taget, fortæller en dybt berørt Katrine Engberg. (Foto: presse-fotos.dk) LÆS OGSÅ: Ung mor indlagt: Jeg er ufattelig dårlig Fordi personale og gæster reagerede så hurtigt, lykkedes det at begrænse skaderne til bygningens tag og den udvendige beklædning. Katrine Engberg var glad for at opleve, hvordan alle stod sammen i nøden, og er meget stolt af Cassius. - Han var meget tapper og hjalp til med at hente vand i havet, fortæller Katrine til HER&NU. LÆS OGSÅ: CHOK! Linse lukker ny webshop: Familien kommer først Sammen med Timm forkælede hun dagen derpå sønnen. - Når man har været med til at slukke en ildebrand på sin 11-års fødselsdag, har man fortjent den største slikpose fra yndlingsbutikken i Gudhjem. Og is! LÆS OGSÅ: 'Hjem til gården'-Tinas familietragedie: Mor og far brændt ihjel