Timm Vladimir afslører: Drømmer om udlandet

Timm Vladimir er ikke bange for at drømme stort.

Der er ingen tvivl om, at Timm Vladimir kan være stolt af sin alsidige karriere. Skuespiller, komiker, tv-vært og fotograf er bare nogle af de titler, der pryder det lange CV, men først for fem år siden, fandt han sit helt rigtige kald i livet. I 2011 vandt han nemlig TV3-programmet 'Masterchef', og det satte for alvor skub i karrieren som kok.

– Jeg har lavet mad, lige siden jeg var seks-syv år gammel. Det har altid været en del af mit liv og der, hvor min interesse lå. Så for mig har det været en helt naturlig udvikling i det, jeg har gået og lavet, forklarer Timm, der oprindeligt er uddannet på Skuespillerskolen.

LÆS OGSÅ: Pengene vælter ind hos Timm Vladimir

Den store passion og de dokumenterede evner blev springbrættet til, at Timm i efteråret 2012 stiftede virksomheden 'Timm Vladimirs Køkken', der tilbyder madkurser til private og virksomheder.

– Det er det her, der er min drøm, min passion og min hovedbeskæftigelse. Nu har jeg for første gang i mit liv en retning, og det gør også, at jeg er meget bevidst om, hvad jeg vil lave. Det skal styrke min forretning og det, jeg gerne vil. Det er super fedt at have det sådan, for før i tiden har jeg altid bare tænkt ”nå, nu lyder dét fedt”, og så har jeg gjort det. Det er første gang i mit liv, at jeg er så målrettet, lyder det ærligt fra 49-årige Timm, der møder HER&NU i sit firmas lokaler i Valby.

Drømmer stort

Privat har Timm de sidste 14 år været gift med forfatter, Katrine Engberg, og sammen har parret sønnen Cassius på 8 år.

– Da jeg besluttede mig for at skifte retning, satte jeg mig selvfølgelig ned og kiggede min kone i øjnene. Hun sagde, at hvis det var min drøm, så bakkede hun mig hundrede procent op. Det har vi altid været rigtig gode til, og det er vigtigt at give hinanden plads, forklarer Timm.

LÆS OGSÅ: BAKING NEWS: ‘Den store bagedyst’ får ny sæson

Der er ingen tvivl om, at det har kostet både blod, sved og tårer at nå til det sted, hvor han er i dag, men nu har han for alvor fundet fodfæste.

– Jeg har efterhånden lært at balancere mit arbejdsliv og mit familieliv. Det har selvfølgelig krævet koordinering hele vejen igennem, for det er hårdt at være selvstændig, slår kendiskokken fast.

LÆS OGSÅ: Katrine Engberg: Derfor gik jeg tilbage til Timm Vladimir

I sidste måned vandt han den eftertragtede vækstpris 'Gazelle', i sommer åbnede han endnu et køkken med madkurser i Aarhus, og virksomheden huser nu hele 65 ansatte. Derfor kan Timm da også sagtens tillade sig at tænke større.

– Jeg kan sagtens drømme stort. Når jeg tænker over, hvor vi skal udvide, så tænker jeg da også udover Danmarks grænser. Det kunne være i Stockholm eller i Oslo for eksempel. Det kunne være skide skægt, vi er der dog slet ikke endnu. Men det koster ikke noget at drømme, kun når man gør det for meget, slutter Timm grinende af.

LÆS OGSÅ: Chok: Er det et farvel til ‘Badehotellet’?