Tilbage på 'Paradise': Jeg vil ændre mit spil

Hverken følelserne eller spillet er det samme for Andreas, da han atter tjekker ind på hotellet.

I dagens afsnit af 'Paradise Hotel' tjekker Andreas atter ind på hotellet, og selvom han først får en lang næste, da flirten Stine ikke er der, og han dermed ikke kan udføre sin planlagte hævn, så er der ingen tvivl om, at han er glad for at være tilbage.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’ afslører nye regler: Store ændringer i programmet

Men han har ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene og fortsætte sit gamle spil.

- Det ændrede min måde at spille på, at jeg var røget ud. Jeg tror bare, jeg ville gerne spille lidt mere aggressivt, efter jeg kom ind igen. Folk troede jo ikke, jeg havde noget at sige, så jeg tænkte, nu giver jeg den bare fuld gas, afslører Andreas, som dog ikke kunne starte sit nye spil helt efter planen.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om 'Paradise' og fremtiden.

- Jeg var mega irriteret, da jeg kom ind, det var meningen, jeg skulle hævne mig på Stine og Frederik, fortæller Andreas, hvis følelser for Stine havde ændret sig i det øjeblik, hun smed ham ud. Derefter var der ingen varme følelser tilbage andet end en hævntørst.

LÆS OGSÅ: Nynne har fundet kærligheden igen

Den hævntørst endte i stedet med at gå udover David og Sille, som Andreas satte i fare, og det er bestemt ikke uden grund.

- De skulle sættes i fare, fordi jeg vidste, de havde en finger med i alt det der med at få mig ud, så de var de næste i køen til at få slag over fingrene, fortæller Andreas med et grin.

Dermed stod han også uden medspillere og skulle til at finde sig en ny gruppe og partner på hotellet, så det bliver spændende at se, hvordan det går for Andreas.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst