Tidligere ‘Paradise’-vinder med stor kritik: Ny sæson er bedre end min egen

Den tidligere 'Paradise'-vinder har holdt en smule igen, men nu afslører han, hvad han i virkeligheden synes om sin egen sæson.

Da Zilas Gregersen tjekkede ind på 'Paradise', tjekkede han ind på et ukendt mexicanske luksushotel, hvor silikonebryster og bøffer ikke længere var i centrum.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Kom med Fie Laursen på arbejde

Dobbeltsengene var skiftet ud med enkeltmandssenge, og deltagerne, der var forsøgt castet ud fra et diversitetsprincip, skulle ikke længere danne par i "dreng og pige" i kampen om at stå tilbage med finalens pengepræmie.

Det nye koncept modtog masser af kritik efter første sæson, hvor Zilas medvirkede og vandt. Kritik som Zilas Gregersen i dag afslører, at han finder berettiget.

- Jeg forstår 100% alt det kritik, vores sæson har fået, og jeg har selv rigtig mange kritikpunkter, som jeg har holdt lidt tilbage med, fortæller han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Efter rygter om utroskab: Nu tager Megan Fox bladet fra munden

'Paradise'-vinderen kritik går dog mest på klipningen, og ikke så meget på de nye og mere 'woke' tiltag.

- Set fra seernes synspunkt, så havde det været bedre, hvis det var klippet, så der var mere fokus på det taktiske, lyder det.

LÆS OGSÅ: Skuffet Robert Hansen efter retssag: Det er psykisk hårdt

Det er blevet bedre

Zilas Gregersen synes dog, at produktionen allerede har formået at gøre det bedre med anden sæson.

- Jeg må blankt indrømme, at denne sæson er meget bedre end vores. Der var meget, der ikke var optimalt ved vores sæson, men jeg synes virkelig, de er kommet efter det med sæson 2, forklarer han til Realityportalen.

- Der har været meget mere fokus på taktikken.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen fanget under storm: Her måtte han overnatte

Dog vil Zilas ikke brokke sig for meget over hans sæson, for alt endte jo med at falde ud til hans fordel.

- Jeg er meget beæret over at have været med, og jeg tænker også meget på, at hvis den mindste ting havde været anderledes, så var det ikke sikkert, at jeg havde vundet.

LÆS OGSÅ: Fies svære valg: Er jeg en dårlig mor?