Foto: Kasper Bay-Kastrup
Foto: Kasper Bay-Kastrup

Tidligere 'Paradise'-drenge er ikke imponerede over nye 'PH'-babes

Henrik Houlberg og Patrik Jensen fra sidste års 'Paradise Hotel' har bedømt de nye 'Paradise'-piger.

Henrik er ikke imponeret af pigerne. (Foto: TV3)
Henrik er ikke imponeret af pigerne. (Foto: TV3)

Amalie, Nanna, Monique, Christel og Sandra er navnene på startcastet hos pigerne i den kommende sæson af 'Paradise Hotel'.

To af fyrene fra sidste sæson af det populære program har givet deres mening til kende om de fem piger. Konklusionen må være, at hverken Patrik K. Jensen eller Henrik Houlberg er synderligt imponerede.

- Alt i alt, er det ikke mine typer, der er tjekket ind til at begynde med. Men det kan ændre sig, hvis de viser en rigtig charmerende side af sig selv, når programmet går i gang. Jeg vil mene, at pigerne fra sidste år er marginalt kønnere end dem, der er med i år. Det kunne snildt blive en uafgjort i slutningen af sæsonen, siger Henrik til Realityportalen.dk.

Patrik er overvejende enig med sin kammerat.

Patrik håber på en fed sæson (Foto: TV3)
Patrik håber på en fed sæson (Foto: TV3)

- Nu kender jeg ikke de nye deltagere. Men ud fra hvad jeg har set af billeder og læst, blev jeg lidt skuffet. Jeg synes, at pigerne fra startcastet i min sæson var lidt pænere end de nye. Sorry to say,  men generelt synes jeg bare slet ikke, vi kan leve op til de andre nordiske lande. Danmark er gået en del ned i standard i forhold til Sverige for eksempel. Det er skuffende. Men det kan jo være, de er hyret til at lave et brag af en sæson. Nu må vi se i det nye år, siger han.

Herunder kan du læse, hvad Henrik mener om hver enkelt pige, og hvem, han mener, der er den lækreste i år.

Amalie: Absolut ikke min type - tydelige piercinger i ansigtet er et absolut no-go! Dog har hun ret store madder, men de er jo også lavet.

Monique: Hun har et sødt smil, men hendes øjenbryn ser ikke helt naturlige ud. Hun er dog umiddelbart den pæneste af pigerne.

Sandra: Hun ligner en pige, der har en rimelig hård attitude - og det er ikke noget, jeg finder særligt attraktivt. Hun er okay pæn, men har ikke nogen babe-faktor overhovedet. Det kunne der dog komme, hvis hendes øjenbryn blev lidt mere naturlige, og vi kunne få sat et smil på de læber.

Christel: Hun har ret små læber og ikke så betagende øjne. Ikke en jeg nogensinde ville falde for.

Nanna: Hende kender jeg fra byen herhjemme. Hun er en rigtig sød og sjov pige, som taler før hun tænker. Hende kan vi godt forvente nogle guldkorn fra i løbet af sæsonen - det er jeg ikke i tvivl om.

LÆS OGSÅ: DET FULDE OVERBLIK: Se alle ‘Paradise’-deltagerne

LÆS OGSÅ: BUM: Pigerne udelukker sex på ‘Paradise Hotel’

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.