Foto: TV3
Foto: TV3

Thomas fra 'Fristet': Nu er jeg mig selv

Der er sket meget for den ene finalist, siden 'Fristet 2' rullede over skærmen.

Den tidligere militær-fyr, Thomas, indtog 'Fristet' på fornemmeste vis og måtte først se sig slået i finalen. Selv om det ikke blev til den store finalepræmie, så fik han alligevel et minde for livet med hjem til Danmark.

- Haha. Tjaa, er måske stadig lidt glad for min 'Fristet'-tattoo. Jeg lægger ikke vildt meget mærke til den. Men jeg sagde til de andre deltagere i villaen, at jeg havde planer om at få tatoveret mit ben på et tidspunkt, og den plan holder jeg stadig fast i, så derfor går den mig heller ikke rigtigt på, da den jo kan skjules rimelig nemt, fortæller Thomas til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Thomas: Det er sindsygt bittert

'Paradise' tog opmærksomheden

Efter sin medvirken i 'Fristet' oplevede Thomas den ekstra interesse omkring hans person, når han var ude i nattelivet.

- Efter at 'Paradise Hotel' startede op igen, så var det, som om de overtog stafetten, hvilket passede mig helt fint. Jeg har siden da koncentreret mig om at finde tilbage til tilværelsen som Thomas Cortz istedet for 'Fristet'-Thomas. Det har betydet, at jeg nu har kunnet koncentrere mig 100 procent om mit privatliv, mit arbejde og nu også min fantastiske kæreste, Christina, som jeg mødte kort tid efter programmets afslutning, lyder det fra en glad Thomas.

'Fristet'-fyren er dog ikke helt glemt, når han bevæger sig ud i offentligheden.

Jeg oplever stadig at blive genkendt på gaden. Det har aldrig gået mig på, for jeg synes, at det er super sjovt. Jeg snakker også gerne med folk, hvis det er det de vil, for jeg har aldrig ønsket at komme i en bås som en snobbet og smartass reality-fyr. Så ja, jeg bliver genkendt og det bliver man aldrig træt af.

LÆS OGSÅ: Joachim om 'Fristet': Et program i verdensklasse

Positive minder

Som tidligere soldat har Thomas oplevet at leve tæt sammen med andre, men alligevel kan det ikke sammenlignes med tiden i fristelsernes villa.

- Selv om jeg før har prøvet at leve op og ned ad andre mennesker på meget lidt plads, så var det stadig en udfordring for mig, og jeg lærte utrolig meget om mig selv. Man skal heller aldrig glemme, at når fremtiden er uvis, så går man konstant rundt og er en smule presset, da der kan være en omvæltning lige rundt om hjørnet. Selv om mit fjernsyn ikke pludselig tænder med en besked fra Adam, så er der stadig en masse uvished i ens liv uden for 'Fristet'-villaen. forklarer han og tilføjer:

- Jeg skal selvfølgelig heller ikke ligge skjul på, at jeg jo mødte en flok søde og rare mennesker, som jeg stadig ser til tider.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Kasper i 'Dagens mand'

Vil gerne udfordres

Efter 'Fristet' har Thomas udelukkende oplevet positiv opmærksomhed, og det sætter han stor pris på.

- Folk kunne åbenbart lide mig, for den jeg er, og det tager jeg som et kæmpe kompliment, da jeg synes, TV3 viste min personlighed frem på en god måde i programmet, siger han.

Derfor er han heller ikke afvisende omkring at deltage i endnu et program.

- Hvis jeg skulle vælge at lave et andet program, så ville jeg foretrække 'Robinson' eller 'Fangerne på fortet. Jeg vil have noget ud af det personligt, og i programmer som disse har jeg mulighed for at prøve mine grænser af, og det er simpelthen et must for mig, hvis jeg skal gøre det. Det var også grunden til, at jeg valgte 'Fristet' og ikke 'Paradise Hotel' i sin tid.

LÆS OGSÅ: Fetterlein laver nyt TV'program

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.