Thomas Evers får hjælp af Mascha

Thomas får tiltrængt hjælp af sin populære dansepartner.

På mandag har Thomas Evers Poulsen fødselsdag, og i den anledning skrev han for nogle dage siden på sin Instagram fra Club La Santa, hvor han er nede og arbejde som danseinstruktør, at han ønskede sig at runde 50.000 følgere. På det tidspunkt havde han 48.300 følgere, og så er det jo godt, at man netop har haft en dansepartner med fem gange så mange følgere, som er klar til at hjælpe.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

- Jeg kan godt mærke, jeg er en lille smule jaloux over, at Thomas er i sydens sol og føjter rundt med Sæþór til Dirty Dancing musik og løftet, og hvad ved jeg, og så sidder jeg her i Kolding, lyder det fra Mascha Vang på sin Instastory, hvor hun fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

- Han har i øvrigt snart fødselsdag,  Thomas, så hvis jeg skal have forhåbninger om at komme med næste gang, han skal et eller andet spændende og sjovt og dejligt, så kan det være, vi skulle sørge for, han fik lidt flere følgere, for jeg ved, han gerne vil runde en vigtig milepæl derinde, så hop ind og følg ham, så kan det være, jeg kan fedte mig ind hos ham.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Og den besked tog Maschas følgere til sig, for i løbet af mindre end et døgn rundede Thomas de magiske 50.000 følgere i nattens mulm og mørke. Mon det udløser en billet til Lanzarote for Mascha, som længes efter ferie og varmere himmelstrøg? Det vides ikke, men Thomas har i hvert fald delt Maschas stories og skrevet, at han elsker hende, så han sætter i hvert fald pris på hjælpen.