Thomas er en hård dommer: Vilde skænderier

Thomas Evers Poulsen deltog i 2012 i en julebagedyst med Mette Blomsterberg. Nu er det så kæresten SæÞórs tur.

Det var med pisken over nakken, da SæÞór (udtales Sejfor) Kristinsson kom igennem nåleøjet ved casting, og efterfølgende skulle øve sig op til 'Den Store Bagedyst' på DR1. Kæresten og 'Vild med Dans'-deltageren Thomas Evers Poulsen, 43, var nemlig over ham, så han kunne være velforberedt til seerhittet.

Artiklen fortsætter under videoen.

– Jeg øvede mig, og Thomas var min prøveklud. Han skulle vurdere smagen, og tit var han hård. Thomas sagde, at det her bliver ligesom i 'Vild med Dans': Aldrig godt nok! Og vi har aldrig før skændtes så meget, afslører den 29-årige islænding hjemme fra lejligheden i Vanløse, hvor de smager på en dejlig jordbærtærte.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afvises igen og igen

SæÞór har datteren Gloria på ni år fra et tidligere forhold, men i 2014 sprang han ud.

– Jeg gik rundt med den der far, mor og børn-ting samtidig med, at jeg fortrængte min homoseksualitet. På et tidspunkt var der en lille stemme i mit hoved, som jeg lyttede til. Moren til vores barn blev sat i en ikke særlig sjov situation, men vi er rigtig gode venner i dag, og har et godt samarbejde om vores datter, siger SæÞór, der har Gloria hver anden uge.

LÆS OGSÅ: FØR OG EFTER: Jannis numse i vild forvandling

Ikke feminin nok

Siden august 2015 har han dannet par med Thomas Evers Poulsen, der i øvrigt deltog og vandt en julebagedyst i 2012 med Mette Blomsterberg ved roret. SæÞór fik derfor kompetent rådgivning, men til gengæld er Thomas ikke meget for at give ham dansetræning.

– Jeg har prøvet at få ham til at lære mig dans i seks år, men jeg er åbenbart ikke feminin nok. Thomas danser helst med kvinder, og det er jeg bare ikke, erkender SæÞór med et smil, og bliver trods alt lokket til en danseopstilling i køkkenet.

Artiklen fortsætter under billedet.

SæÞór vil gerne lære at danse, men Thomas er ikke helt overbevist om, at det er en god ide.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager: Programmet ændrede forholdet til mine børn

Parret har ikke umiddelbart planer om ægteskab.

– Det kræver, at en af os falder på knæ, og det bliver ikke mig. Vi må se, hvad fremtiden bringer. Ægteskab i den klassiske forstand er ikke vigtigt for mig, men hvis Thomas vil, gør jeg det da gerne – som hvid brud, siger SæÞór, og får Thomas’ til at bryde ud i et stort grin.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Adelinas krop gik i chok efter Ø-Rådet

Som syvårig kom SæÞór til Danmark fra Island sammen med forældrene og fem søstre. Til daglig arbejder han som regnskabsassistent hos ISS, og så giver han den gas som træner i et crossfit-center.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother siger farvel: Rejser fra Danmark