Thomas: Det er sindssygt bittert

Den tidligere soldat kæmpede sig hele vejen til finalen, men måtte se Nicholai løbe af sted med den store gevinst.

Det er aldrig sjovt at lide nederlag – og slet ikke i en konkurrence om 385.000 kroner. Derfor er det også en dybt skuffet finaledeltager, der ikke formåede at gå det sidste stykke vej i kampen om ’Fristet’-titlen 2012.

- Jeg ville hellere ryge ud i første uge end at tabe finalen. Jeg kunne lugte pengene og sejren, men alligevel er det så langt væk. Jeg taber på falderebet, og det er sindssygt bittert, lyder det fra en skuffet Thomas til Realityportalen.dk.

Kunne ikke holde fokus

Efter to hårde uger, der har stået på semifinale- og finaleuge, var der ikke mange kræfter tilbage hos den tidligere soldat.  Manglende fokus kostede ham i sidste ende sejren i Fristet.

- Jeg var meget træt i hovedet, fordi vi havde været på så mange dage. Så psykisk var jeg nok taget hjem til Danmark.

Og så kan man heller ikke komme udenom, at Nicholai var en stærk modstander, erkender Thomas.

LÆS OGSÅ: Irina dropper 'Fristet'-finalen

Kom ikke ind med store armbevægelser

Lige fra dag et passede den charmerende og stille og rolige fyr ind i villaen. Og som den eneste nye i spillet, undgik han at ende i farezonen, hvilket er noget af en bedrift.

- Det er en af mine stærke personlige sider, at jeg er god til at komme ind på folk. Da jeg kom ind i villaen, stak jeg en finger i jorden og mærkede stemningen i gruppen, forklarer finalisten til Realityportalen.dk.

En deltager, der absolut ikke kom stille og roligt var mensa-fyren, Arik. Han bragede mildest talt ind i villaen og ville fra start lave taktiske planer, men det viste sig at være en yderst dårlig løsning, da han røg ud efter blot en uge. En dum beslutning, at ville styre det hele fra start, lyder det fra Thomas.

- Arik kom ind med store armbevægelser. Men det nytter ikke noget, når man kommer ind i en gruppe, der er så sammentømret.

Det har været en kæmpe oplevelse

Thomas meldte sig til 'Fristet', fordi han savnede udfordringer efter at være hjemvendt fra Afghanistan. Hverdagen manglede udfordringer, ligesom livet i uvished var et element, den smilende fyr savnede.

- Det var rart at leve i uvished igen – for man vidste aldrig, hvornår man fik en udfordring. Og det var noget, jeg havde savnet i tiden efter Afghanistan, hvor der ikke var sket så meget, forklarer han til Realtyportalen.dk.

Og selvom skuffelsen over finalenederlaget er stort, så kan skuffelsen ikke trumfe den oplevelse, det har været. Og ikke mindst de venner opholdet i fristelsernes villa har medført.

- Det har været en kæmpe, kæmpe stor oplevelse, som jeg under ingen omstændigheder ville have været foruden. Det bedste har klart været at møde de andre deltagere – vi holder stadig tæt sammen. Det er virkelig venner for livet. Jeg ved godt, at andre følger med i vores oplevelser, men man kan ikke sætte sig 100 procent ind i de ting, vi har haft sammen, forklarer han og understreger, at produktionen bag programmet også er fantastiske mennesker.

LÆS OGSÅ: Maria Rose: Jeg holder med Angelina

Fik bekræftet sine grænser

Fristet er et spil, der kan teste de fleste menneskers grænser, og Thomas var ingen undtagelse. Men han mener ikke selv, at han fandt eller rykkede sine grænser.

- Jeg fik bekræftet mine grænser og værdier, men ikke fundet dem. Jeg sagde nej til at skifte navn, og jeg takkede nej til at blive gift. Jeg er glad for mine beslutninger, fordi det viser, at jeg ikke smider mine værdier på gulvet for et underholdningsprogram.

Den eneste episode, som den seje gut fortryder, var mandagens udskejelser med Michelle.

- Mandag skuffede jeg. Men jeg står ved det, siger han.

Opfordrede til at splitte Joanna og Bo

Generelt er Thomas meget tilfreds med måden, TV3 har valgt at fremstille ham på, da han føler, at det er den rigtige Thomas, som seerne har fået lov at opleve. Alligevel er der dog et punkt, hvor han gerne ville have været mere synlig.

- Der kunne godt have været mere med, hvor jeg er taktisk. Det er faktisk min skyld, at Joanna kommer over på det andet hold. Christian havde nemlig ikke skænket det en tanke, at man kunne splitte Joanna og Bo – indtil jeg altså foreslog ham det.

Derimod føler han, at han til tider blev fremstillet som en person, der var på badeferie, men den påstand afkræfter den omtalte episode. Alligevel ærgrer det ham.

- Nogen gange så det ud, som om jeg var på badeferie. Og det var jo lidt dumt, når jeg selv beskyldte Claus for at være på badeferie, smågriner han.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Kasper: Sæson 2 er for voldsom

Vil gerne udfordres fysisk og psykisk

Det er ikke udelukket, at vi får lov at opleve Thomas i endnu et tv-program, hvis det rigtige tilbud kommer. For det er ikke alt, der har interesse.

- Et program som ’Robinson’ kunne være en mulighed. Jeg vil gerne kunne bruge min baggrund fra forsvaret, hvor det gælder om overlevelse og fysiske og psykiske udfordringer, siger han til Realityportalen.dk.

Om vi får Thomas at se i endnu et program, må tiden vise. Men indtil da – ønsker vi tillykke med finaledeltagelsen i 'Fristet'.

DELTAG I AFSTEMNINGEN HERUNDER:

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.