Thomas Blachman sikker: Her er de tre finalister

Blachman er ikke i tvivl om, hvad der sker i aften.

I sidst uge blev det Thomas Blachman, 58, der måtte sige farvel til sin solist over 23, Maria Ranum Isaksen, der blev slået af Mille Bergholtz.

Thomas Blachman havde langt hellere set Kári i fare og var rystet over udfaldet.

- Det bliver lidt Allan Simonsen-fænomenet, når folk stemmer på noget, der er imod min bedrevidenhed. Jeg tænker meget på programmet som helhed og som et musikprogram, der har en eller anden form for kvalitet, fortalte Blachman til HER&NU efter showet.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'X Factor'-Maria har haft det svært hele ugen

Med Allan Simonsen-fænomenet refererer Blachman til dengang, hvor fodboldspiller Allan Simonsen var med i ”Vild med dans” og gik videre uge efter uge uden at kunne danse.

Blachman lægger ikke skjul på, at han har svært ved at forstå seernes stemmer, men han har trods alt tiltro til, at de rigtige kommer i finalen.

- Det kan være en underlig vej derhen, men jeg tror, vi får en finale med de rigtige tre, og det er selvfølgelig Mille, Tina og Mads.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe om at blive mor: Jeg glæder mig

Da HER&NU konfronterede dommer Martin Jensen med Blachmans ord om, at der er gået Allan Simonsen i den, havde Martin kun ét at sige:

- Jeg kalder sgu også Thomas Blachman for en Allan Simonsen-effekt, han har været her i 16 sæsoner, eller hvor mange det snart er, lød det med et grin.

LÆS OGSÅ: Reality-par tilbage på skærmen: Her er premieredatoen