Teresa efter Teiturs voldtægtsdom: Jeg var ikke forberedt

Den seneste tid har været hård for Teresa Ovenberg, som er kæreste til den voldtægts-dømte Teitur Skoubo - nu taler hun ud om fremtiden.

Det er ikke meget lyd Teresa Ovenberg har givet fra sig, siden dommen faldt over kæresten Teitur Skoubo i onsdags. To et halvt års ubetinget fængsel lød straffen for en voldtægt, som angiveligt skulle være foregået i november 2021. Dommen er blevet anket til Landsretten.

Kærestens voldtægtssag har om noget været i offentlighedens søgelys, og det har ikke været nemt for den tidligere 'Ex on the Beach'-deltager. Nu åbner hun op om, hvordan hun ser sig selv og sin fremtid.

LÆS OGSÅ: Efter retssag: Nu reagerer Teiturs søster

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Teitur fortæller om sin vinderstrategi på 'Paradise Hotel'.

- Jeg kan ikke gemme mig under en sten, selvom jeg har lyst til det, fortæller Teresa til sine følgere i en story på Instagram og fortsætter:

- Man er ikke forberedt på at sidde i sådan en situation, som jeg gør nu. Medierne har været skidehårde, så det bliver jeg ramt af. Det er ikke altid sjovt at være et offentligt ansigt, og jeg gad godt være det foruden, men jeg er også glad for det, jeg laver og vil jeg gerne fortsætte med det, slår den tidligere reality-deltager fast.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen om Teiturs dom: Der skal meget til at få 2 år

Skal hente sine ting

Forinden dommen faldt, var Teresa Ovenberg netop flyttet til den spanske by Marbella, hvor Teitur Skoubo allerede havde slået rødder med egen virksomhed som vægttabs-coach. De rødder er revet op nu, og Teresa bliver ikke i det spanske.

LÆS OGSÅ: Sagen er afgjort: Teitur kommer ikke ud af fængslet

- Mit liv har taget en drejning, og jeg tænker på, hvad jeg skal gøre. Om jeg skal flytte til Færøerne, eller… Jeg var jo flyttet til Spanien, så om jeg skal bo der. For den bolig, jeg bor i nu, skal jeg være ude af næste måned, fortæller Teresa og fortsætter:

- Det er jeg lidt stresset over, men jeg har heldigvis fået tilbudt en lejlighed her i København, som jeg har takket ja til og vil gerne prøve at bo her og se fremad. Når jeg er klar, henter jeg mine ting i Spanien og flytter ordentligt.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Paradise’-deltager fastede i syv dage

Livet stopper ikke

Teresa Ovenberg var ikke forberedt på den drejning, som hendes liv tog i onsdags, da Teitur Skoubo fik sin dom og blev varetægtsfængslet direkte efter. Hvordan hun forholder sig til dommen og ham snakker hun ikke om, men hun sender en stor tak til sine følgere.

LÆS OGSÅ: Reality-stjernernes reaktion efter Teiturs dom

- Jeg vil bare gerne sige tak til jer, som har sendt mig søde beskeder og sendt mig en tanke. Det betyder rigtig meget, og hjælper i denne tid, fortæller Teresa, som ønsker, at livet skal fortsætte.

- Jeg vil se fremad. Mit liv stopper ikke her, og jeg vil fortsætte med det, jeg gør og tage én dag ad gangen. Endnu en gang tak, lyder det fra Teresa, som til daglig lever af sin Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'par i medvind: Bryllup i det fri