Teresa efter Teiturs voldtægtsdom: Føler mig ensom

Da kæresten, Teitur Skoubo, blev dømt for voldtægt, blev Teresa Ovenbergs liv vendt på hovedet.

Der er ingen tvivl om, at den seneste tid har været hård for Teresa Ovenberg, hvis liv ændrede sig den 25. maj, da hendes kæreste, Teitur Skoubo, blev dømt for voldtægt. Efter et kort farvel blev Teitur sendt direkte i fængsel, og efterfølgende har Teresa forsøgt at leve videre.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Philip afslører: Jeg har sagt nej til disse reality-programmer

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Teitur fortætter om sin vinderstrategi til finalen på 'Paradise Hotel' i 2020... 

Og egentligt ser det ud til at gå meget godt. Teresa lever stadig livet som influencer i den danske sommersol med både by- og badeture med vennerne. Men det er kun den halve historie. Det har hun tidligere fortalt på sin instagram og i  TV 2 Echo.

- Jeg er stadig i et mareridt, som jeg ikke vågner op af. Man har bare lyst til a grave sig ned under en sten og bare gemme sig væk, lød det fra Teresa i programmet, og efter at mange af hendes følgere har udvist bekymring for hendes mentale helbred sætter hun flere ord på situationen:

- Jeg har det okay. Det svinger meget. Den ene dag har jeg det fint, og den næste dag er det rigtig svært.

- Jeg føler mig ensom, selvom jeg har mange gode mennesker omkring mig. Teitur og jeg delte et liv sammen, så det har været svært pludselig at stå alene med det hele, lyder det.

LÆS OGSÅ: Discovery-forbandelsen: Så mange par er gået fra hinanden

Teresa kommer ikke ind på, hvad hendes og Teiturs parforholdsstatus er.

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Oliver fortæller Lærke, at han er kærester med Ellen