Teresa: Alt er ikke megagodt lige nu

Det er langt fra alt, der går efter Teresas hoved lige for tiden.

Der er ingen tvivl om, at den sidste måned har været hård for Teresa Ovenberg, hvis liv ændrede sig den 25. maj, da hendes kæreste, Teitur Skoubo, blev dømt for voldtægt. Efter et kort farvel til kæresten og familien blev Teitur sendt direkte i fængsel, og efterfølgende skulle Teresa forsøge at leve videre.

LÆS OGSÅ: Stor afsløring om Dennis Knudsens tvillinger

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Geggo afslører, at hun fortryder sin brystoperation.

Det ser ud til at gå meget godt for Teresa, som stadig lever livet som influencer i den danske sommersol med cafébesøg og badeture med vennerne. Men under overfladen og det store smil gemmer der sig en anden sandhed. Det afslører hun nu på Instagram med en række følelsesladede stories.

LÆS OGSÅ: Vandt 250.000 i reality-program: Nu giver de pengene væk

- Jeg føler bare ikke, jeg gider dele alt det gode og glansbilledet, for det er det bare ikke. Jeg har det lidt stramt med, jeg skal til Spanien i morgen, og der er bare så mange ting med at flytte og sådan. Arbejdsmæssigt der kører det heller ikke rigtig, som jeg havde planlagt, og så er det bare lidt hårdt at skulle rejse til Spanien, for det var bare ligesom vores sted, og jeg plejede altid at glæde mig rigtig meget til at rejse derhen, nu er det bare sådan lidt trist, fortæller Teresa.

Det var egentlig planen, at hun skulle flytte til Spanien med Teitur, men da han blev kendt skyldig og fik en dom på 2,5 år, røg den plan i vasken. Nu glæder Teresa sig bare til at få turen til Spanien overstået, så hun kan komme hjem og starte på en frisk.

LÆS OGSÅ: Ulven Peter i chok over ‘Paradise’: Jeg føler mig virkelig gammel

Vil ikke bare være overfladisk

Selvom det tydeligvis er hårdt for hende, så synes hun også, det er vigtigt at tage sine følgere med på den rejse, hun gennemgår, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid: Bliver alenemor til tre

- Jeg føler bare sådan, jeg gider ikke bruge min platform bare til noget overfladisk, for det er klart, at alt er bare ikke mega godt lige nu, og det er også okay at have sådan nogle dage, for jeg føler ikke, jeg er særlig god til at tillade mig at tage sådan nogle dage, og det skal man. Man skal bare få det ud, og allerede nu, hvor jeg sætter ord på, der får jeg det bedre.

Teresa har endnu ikke ønsket at udtale sig om, hvorvidt hun stadig er kærester med Teitur.