Teiturs forklaring: Aldrig følt så meget uretfærdighed

Teitur har afgivet forklaring i retten, læs hans forklaring her.

Teitur Skoubo har netop aflagt forklaring i Retten i Odense. Han er tiltalt for vold og voldtægt og nægter sig fortsat skyldig.

Hændelsen skete d. 28 november 2021 i Odense. Forklaringen fra Teitur er følgende:

Teitur og vennen Patrick Weber mødte to piger på diskotek Butchers i Odense. Her aftalte de, at de skulle hjem i forurettedes lejlighed og have sex. Ifølge Teiturs vidneudsagn fik han et blowjob af forurettede på vejen hjem til lejligheden fra Butchers.

FØLG RETSSAGEN LIVE HER

Da de ankom til lejligheden havde Teitur sex med forurettedes veninde, hvorefter Patrick tog over, og Teitur gik ind på et værelse sammen med forurettede for at have sex.

Inde på værelset spurgte Teitur ifølge vidneudsagnet den forurettede, om hun var til hård sex. Det vedkendte hun sig at være. Herefter gav han hende en lussing og vendte hende om for at udføre samleje i en såkaldt trillebørs stilling.

Da han trak hende til sig, røg hun ned fra sengen og slog hovedet mod en sengekant, gulvet eller bordet. Den del så Teitur ikke. Han understreger, at det var et uheld, at hun faldt.

LÆS OGSÅ: Teitur om voldtægtsanklage: Enhver mands mareridt

Han forklarede i retten, at hun efter faldet vender sig om og spurgte, hvad fanden han havde gang i. Hun snakkede om, at hun ville anmelde det, og Teitur blev forskrækket og følte sig ikke længere velkommen.

Det er uklart, hvad der er sket i episoden efter, idet Teitur forklarede, at han gik ud for at finde hjælp hos de to andre, mens den forurettede tidligere ifølge anklageskriftet har forklaret, at hun råbte om hjælp og også bad ham om at stoppe.

Da de kommer ud af værelset, møder Teitur Patrick Weber og veninden, og de bliver enige om, at det er bedst, at Teitur går. Hele forløbet i lejligheden varer kun 10-15 minutter ifølge Teiturs vidneudsagn.

LÆS OGSÅ: Christel: Teitur er ikke en voldelig fyr

Herefter forlader Teitur lejligheden og går tilbage på diskoteket, hvor de tidligere festede. Her drikker og fester han videre.

Politiet modtager anmeldelsen klokken 02.27, og de er på adressen klokken 02.59, hvor Teitur har forladt lejligheden. De tre andre er stadig i lejligheden. Teitur bliver anholdt klokken 04.02 på Butchers i Odense.

Både Teitur og forurettede blev undersøgt på retsmedicinsk institut kl. 07:00. Her var Teiturs promille på mellem 1.17 og 1.7.

LÆS OGSÅ: Teitur og Teresa tager stort skridt i forholdet

Store konsekvenser for Teitur

Teitur er uforstående overfor, hvorfor han er havnet i denne situation og har udtalt følgende i retten:

- Hun har ødelagt mit liv. Der er noget helt galt med hende. Jeg har nok aldrig følt så meget uretfærdighed. Hendes motiver synes jeg er helt hul i hovedet. Jeg har ingen forståelse for det. Jeg har tænkt på det hver dag det sidste halve år, jeg er helt uforstående overfor det, lyder det fra Teitur, som til daglig bor i Spanien og arbejder som vægttabs-coach.

LÆS OGSÅ: Alt om Teitur: Den sjove festabe med stort temperament

Sagen har allerede haft store konsekvenser for Teitur, forklarede han under sit vidneudsagn i retten. Han er gået 75 procent ned i klientaftaler som online træner, hvor det hovedsageligt er yngre kvinder, der har haft hyret ham.

Derudover har han ifølge eget udsagn mistet samarbejder på Instagram for 100.000 kroner. Og Discovery+ har fjernet 'Ex on the Beach' sæson 6, hvor Teitur deltog.