Teitur: Derfor er jeg ikke bitter

Nu åbner han op om tiden bag tremmer.

I en spørgerunde på Instagram fortæller Teitur Skoubo om sin tid i fængslet. I maj blev han dømt skyldig for voldtægt i byretten, men han blev frikendt og i stedet dømt for vold tilbage i oktober, efter at han havde tilbragt fem måneder i fængsel.

LÆS OGSÅ: Hed flirt: Nyt ‘Ex on the Beach’-par på vej

En nysgerrig følger spørger derfor den tidligere reality-deltager, om ikke han er bitter over at have brugt så lang tid i fængslet på grund af en handling, som landsretten senere mente, at han ikke havde begået.

- Al min bitterhed, had og uretfærdighedsfølelse ligger tilbage i Vejle Arrest. Den tog jeg ikke med hjem. Jeg vælger hver dag at nyde mit liv og sætte pris på alt det gode, jeg har i mit liv. Vi oplever alle udfordringer. Det er en del af livet. Vi vælger selv, om vi dyrker det negative eller positive. Og jeg vælger det positive til hver dag, svarer Teitur.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt afslører: Det er første gang

Skrev dagbog

Selvom Teitur blev frikendt for sin voldtægsdom, blev han idømt tre måneders fængsel for vold i stedet. Han sad derfor to måneder for meget i fængsel.

Mens han var i fængsel, valgte at han at dokumentere sin hverdag ved at skrive dagbog.

- Jeg skrev dagbog hver dag med tanker, oplevelser og hverdagen derinde (156 dage i alt). Skal jeg udgive min dagbog fra arresten? spørger han sine følgere, hvortil 97% har svaret ja.

LÆS OGSÅ: Skuffet deltager: ‘Paradise’ var ikke som forventet

Det skal ikke ske

I spørgerunden bliver Teitur også spurgt ind til, hvad han tænker om, at TikTok-sangeren Danne også for nyligt er blevet frikendt i Østre Landsret efter en voldtægtsdom.

Det har Teitur et meget klart svar til.

- Det skal aldrig ske, at man bliver dømt for sådan en forfærdelig forbrydelse uden at have gjort det. Landsretten frifinder ingen for sjov. Der må ikke ske så mange fejl i byretten, som der gør på nuværende tidspunkt, lyder det.

LÆS OGSÅ: Lamar afslører: Var Khloé utro konstant