(Foto: All Over)
(Foto: All Over)

'Teen Mom'-DRAMA: Din forlovede har syv børn

Der kommer en grov beskyldning mod en af de unge mødres nye forlovede i den nye sæson af MTV-programmet.

Den amerikanske version af 'De unge mødre' vender tilbage til tv-skærmene i starten af det nye år, og alt tyder på, at der er en dramatisk sæson i vente. Især for Amber Portwood, der måske får en chokerende nyhed om sin forlovede, Matt Baier.

- Hendes forlovede har syv børn, og hun ved det ikke engang, fortæller eks-kæresten Gary Shirley til en advokat under en sag, hvor de to kæmper om forældremyndigheden over deres fælles datter, seks-årige Leah.

Matt Baier og Amber Portwood, der har været sammen i et års tid, blev forlovet tidligere i år, selv om den unge mors familie var imod forlovelsen, fordi det kom så tidligt. Dengang slog hun fast, at hun kendte Matt godt nok, og det samme gør hun også over for Gary i teaseren. Alligevel kommer hun i tvivl, tyder det på.

- Jeg føler bare, at jeg tager et skridt frem, og så bliver jeg slået fem tilbage, lyder det fra hende i klippet, hvor hun bryder sammen i gråd.

Om Matt Baier virkelig har syv børn, som Amber Portwood ikke kender til, må vi vente med at finde ud af, indtil den nye sæson af 'Teen Mom OG' får premiere på amerikansk tv den 4. januar.

Herunder kan du få et lille smugkig på den nye sæson af MTV-programmet.

Get ready for a season like you've never seen before. Opslået af Teen Mom på 10. december 2015

DRAMATISK TRAILER: ‘Teen Mom OG’ vender tilbage

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle er flyttet sammen med kriminel kæreste

LÆS OGSÅ: Ny bog afslører ALLE ‘Teen Mom’-hemmelighederne

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.