'Tattoo Salonen' er tilbage: Kendisser, nøgenhed og gråd

Der er mange gode sager i vente for alle dem, der nu kan kaste sig over hele den nye 'Tattoo Salonen'-sæson.

Nu er 'Tattoo Salonen' endelig tilbage efter mere end tre års fravær. Sidste gang, vi havde fornøjelsen af det sjove personale og de skægge gæster i The Old Barbershop, var det TV3, man skulle slå om på ugentligt. Men denne gang er hele sæsonen blevet tilgængelig på én gang, ganske gratis på Viafree.

En anden forskel er, at det i denne sæson kun er kendte personligheder, der kommer ind og bliver tusset. Det tæller alt fra realitystjerner som Fie M.K fra 'Paradise Hotel' og 'For lækker til love' til 'Vild med dans'-kokken Umut Sakarya.

To af de bærende karakterer, Morten og Jonas, er selvfølgelig også med i den nye sæson, og de fortæller, at de er henrykte over, at de nu kan tilbyde danskerne endnu et kig ind i 'Tattoo Salonen'.

- Det er fedt at være i gang igen. Jeg synes, det har været for længe undervejs, griner Jonas, der lover, at de har "givet den maksimalt gas" denne sæson.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Nøgenhed og dyr

Det samme løfte har Morten.

-  Fordi det er så længe siden, så har vi ligesom haft lidt mere gejst. Og så er vi lidt tilbage til som det var i første sæson med lidt mere skæg og ballade, hvor vi måske prøvede at være lidt for seriøse i hvert fald i sidste sæson, så blev det lidt mere loose, røber Morten, der også lover, at den nye sæson indeholder en masse skægge reportager med ham og Jonas.

- Noget nøgenhed er der også til de sarte sjæle, og folk, der er glade for dyr, de skal også glæde sig. Der er noget med en elefant i hvert fald, tilføjer Jonas med et grin.

SE BILLEDERNE: Lykkelig ‘Tattoo Salonen’-stjerne er blevet gift

En ny kone i butikken

Siden sidst 'Tattoo Salonen' rullede over skærmen er Morten blevet skilt fra ekskonen Hannah, som seerne også lærte at kende igennem 'Tattoo Salonen', og som han har børnene Lulu og Leroy med. Derudover er han blevet gift og far igen med konen, Simone, der arbejder som piercer i tattoo salonen ved siden af studierne.

Jonas er også blevet gift med sin kone Josefine. De har sønnen Dirk, som nu også har fået sig en lillebror, Vester.

- Man så Josefine og vores første søn Dirk i den første sæson, i denne her sæson er de ikke med, de er jo ikke med mig på arbejde. Morten har valgt at tage sin kone med på arbejde, det har jeg ikke lige. Så dem ser man ikke i den her, griner Jonas, der altså lover, at man i stedet ser Mortens kone.

LÆS OGSÅ: ‘Tattoo Salonen’-stjerne afslører: Det skal vores datter hedde

Mere piveri

Til gengæld er der et tilbagevendende indslag, der selvfølgelig også er med i den nye sæson: Nemlig tatoveringer til de ansatte. Denne gang er det dog ikke Jonas, det går ud over.

- Jeg tror, folk har set mig pive, så der bliver ikke nogle tatoveringer fra min side. Men Morten til gengæld kan folk glæde sig til at se pive. Jeg ved ikke, om det er fordi, jeg hakker løg, eller om det gør ondt på ham, men det må I selv vurdere, griner Jonas.

Morten indrømmer da også gerne, at han pev, da det var hans tur til at komme under nålen i programmet.

- Jeg får lavet et cover up i den her sæson, det er jo altid sjovt. Jeg synes, det gjorde lidt ondt, for den ene sidder i knæhasen, og der gør det altså rigtigt ondt, griner han.

Hele den nye sæson af 'Tatto Salonen' kan ses på Viafree nu.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig