Taler ud om voldsomt brud: Albert var et plaster på såret

Da Jenna Bagge hver fredag i sidste sæson af 'Vild Med Dans' susede storsmilede over gulvet sammen med sin Albert – var hun helt ødelagt af hjertesorg inden i. Det fortæller hun i podcasten '112 for knuste hjerter'. 

Da landet lukkede ned, oplevede Jenna Bagge for første gang at være alene uden en kæreste. Derfor downloadede hun for første gang den populære datingapp 'Tinder'.

På 'Tinder' mødte hun en fyr, som fejede benene væk under hende. Han introducerede hende til sin familie, sin datter og lod hende flytte ind, men pludselig afbrød han kontakten.

- Jeg var chokeret, og mit hjerte var knust. Det var en ekstremt voldsom oplevelse for mig, fortæller Jenna i podcasten '112 for knuste hjerter', hvor hun også giver sine bedste råd til hjertesorger. 

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker sig fra 'X Factor'

Kort efter sin oplevelse med ghosting blev 'Vild med Dans'-sæsonen skudt i gang, og fredag efter fredag skulle den blonde skønhed gå på dansegulvet med Albert.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Kylie viser nyfødt baby frem

- Jeg valgte at fortælle Albert om det. Det var det første private, som jeg delte med ham, fortæller Jenna og fortsætter:

- Planen var jo ikke, at vi skulle date og blive kærester. Vi skulle bare være kollegaer, venner og dansepartnere, og det var utroligt rart at dele det med ham. Jeg havde det ikke vildt godt på det tidspunkt, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: 'Paradise';-babe er gravid: Ikke planlagt

'Vild med dans' og venskabet med Albert hjalp Jenna med at glemme og komme videre.

- Det venskab, som jeg fik med Albert i starten, var et kæmpe plaster på såret.

I dag har venskabet med Albert udviklet sig. I starten af januar flyttede den 19-årige skuespiller ind hos 33-årige danser, og kærligheden ser ud til at blomstre hos dem.