Tabte fire kilo: Sådan er maden i 'Paradise' og 'Ex on the beach'

Der er stor forskel på maden i de to reality-programmer.

Det ser luksuriøst ud, når det mexicanske hotel fra 'Paradise' og den caribiske villa fra 'Ex on the beach' ruller over skærmen. Men lever maden egentlig op til glansbilledet?

I ugens afsnit af 'Realityhjørnet' har vi spurgt tre reality-deltagere, hvordan maden var, da de medvirkede i de forskellige programmer. Og der må siges at være stor forskel på den kulinariske oplevelse alt efter, om man har medvirket i 'Paradise' sæson 1 som Titania Iversen og 'Paradise Hotel' sæson 17 som Sinan Türkmen, eller om man har medvirket i 'Ex on the beach' som Jeppe Risager.

LÆS OGSÅ: 'Realityhjørnet': Damien og Sidsel afslører sandheden bag ‘Paradise’

Man skal i hvert fald ikke rejse til Caribien for madens skyld.

- Det kom ofte fra catering. Fra de oplevelser jeg har haft, så synes jeg ikke, at maden har været særlig lækker. Det var faktisk ret ulækkert, fortæller Jeppe og skærer ansigt til Sinan og Titania.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Besvimede under roseceremonien

Titania har som den opmærksomme seer lagt mærke til, at maden i 'Ex on the beach' kom i nogle bakker, og ikke tallerkener, hvilket Jeppe giver hende ret i. Og hun bliver ikke ligefrem sulten af at se maden blive serveret.

- Jeg tror, jeg har set ét afsnit af EOTB, fra din sæson, og jeres mad ser klam ud. Thank god det ikke var 'Ex on the beach', jeg deltog i, griner Titania.

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: Paradisoerne folder sig ud

Derimod er maden i 'Paradise' og 'Paradise Hotel' til Jeppes misundelse en helt anden snak.

- Vores mad var så lækkert. Både morgenmad, frokost og aftensmad. Det var så godt, fortæller Titania.

- Vi blev forkælet derudaf med avocado og tigerrejer og salater. Jeg savner det virkelig. Man blev også bare lidt tyk, griner Sinan.

LÆS OGSÅ: 'Realityhjørnet' SPECIEL: Kærlighed ved første blik

Tabte sig fire kilo

Når der serveres lækker mad på lækker mad, og man befinder så på et luksushotel i Mexico, så skulle man tro, at kiloene ville sætte sig på kroppen. Det havde dog den helt modsatte effekt for Titania.

- Jeg er typen, der ikke kan spise noget. Jeg spiser lige så meget som en killing. Det gør jeg så 6-10 gange om dagen. Så når jeg sidder til tre måltider om dagen og skal prøve at spise til de 10 måltider, jeg normalt ville spise, så går det helt galt. Jeg tror, jeg tabte mig fire kilo. Jeg blev så tynd. Sejr sagde det endda også til mig, for pludselig kunne han bare holde om min talje. Der var jeg sådan "jeg er tynd nu. Jeg kan ikke passe mit tøj". Jeg vejede meget lidt, da jeg kom hjem, forklarer Titania.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca: Det er nederen at undvære Bro

Der var nemlig ingen snacks på hotellet i løbet af dagen - og det gælder alle tre reality-programmer.

- Det måtte vi ikke få. De ville ikke have, at man smaskede i mikrofonen, forklarer Sinan, der dog fortæller, at de fik snacks efter parceremonierne.

- Der var lidt frugt i løbet af dagen, men det stod i varmen og blev klamt og blev ikke rigtig skiftet ud. Det er jo fair nok, at der ikke er snacks, det er bare mig, der er besværlig, fordi jeg har trænet min mave til at være monster lille, griner Titania og fortæller, at de i modsætning til Sinan ikke fik noget som helst efter deres partnerceremonier.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Livsfarlig 'Bachelor'-date

"Klamme" sandwich til natmad

Fælles for Sinan og Titania er, at de begge fik sandwich til natmad. Det var dog ikke en lige så stor succes som de resterende måltider, og selvom deres deltagelser i programmerne ligger flere år efter hinanden, så er det præcis de samme sandwich, de fik serveret.

- Det var ikke særlig godt. Det var de samme hver dag. Skinke, ost, og så kom de sådan nogle mærkelige bønnespirer i. Det var virkelig underligt. Og vi ville så gerne have groft brød, men de eneste sandwich, de ville lave på groft brød, var de vegetariske. Vi blev ved med at sige, at de gerne måtte lave alt på groft brød, for det hvide brød smeltede på tungen og satte sig fast i ganen. Men det var så også det eneste mad, der var klam derinde, fortæller Titania.

LÆS OGSÅ: 'Ex On The Beach'-kærlighed: Se de private billeder

Hun tilføjer, at der dog var nogle, der tog sandwich med på deres værelser for at gemme dem til senere. Og dét har Sinan erfaring med som værende en rigtig dårlig idé.

- De der klamme sandwiches der. Jeg kan huske, at jeg var fuld og lagde den ved sengen. Der var en bunke tissemyrer ved siden af min seng inde på Fortuna, jeg glemmer det aldrig. Og så vågnede jeg op til, at tissemyrerne bar min sandwich. Jeg var sådan "Lea, hvorfor bevæger den sig?". De bar den bare, en klump tissemyrer. Så blev jeg bange og skreg og råbte "produktionen, kom og hiv den ud", griner Sinan.

Du kan se hele afsnittet af 'Realityhjørnet' her i artiklen, hvor de tre reality-deltagere kommer omkring alt det, man ikke ser på tv.

LÆS OGSÅ: WHAT: 5 ting, du ikke vidste om 'Bachelor'