Tabita raser over Louise: Jeg er virkelig skuffet over hende

Tabita bliver chokeret, da hun finder ud af, hvad Louise har gjort bag hendes ryg.

De forventningsfulde realitydeltagere er ankommet til 'Ex on the Beach All Stars'-premieren, som grundet coronapandemien ser noget anderledes ud end normalt. Det er i år kun de medvirkende fra pågældende sæson, der får lov at tyvstarte på sæsonens første afsnit.

Det har været en dramafyldt sæson, og der går som forventet heller ikke lang tid, før der igen er lagt i kakkelovnen til en omgang drama. Første afsnit viser nemlig det ultimative svigt fra Louises side, og Tabita er ikke glad.

- Jeg er virkelig, virkelig, virkelig skuffet over Louise. Fandeme en god veninde, hva', lyder det fra Tabita, da hun opdager, at Louise og Jeppe springer på hinanden i det sekund, Tabita forlader villaens værelse.

LÆS OGSÅ: Felix Smith flytter fra kæresten

Ingen dårlig samvittighed

Tabita havde nemlig på daværende tidspunkt følelser i klemme for Jeppe, og det var Louise klar over. Der er heller ikke noget, der tyder på, at samvittigheden har sneget sig ind på Louise med tiden.

- Jeg ser lige de dér udveje. Væk, Tabita, det er Louisetid, lyder den hårde besked fra Louise.

LÆS OGSÅ: Peder afslører: Det skete der, da kameraet slukkede

Se klippet herunder, hvor Tabita pdager, hvad Louise har gjort bag hendes ryg, og se det fulde afsnit af 'Efter Ex' på discovery+

LÆS OGSÅ: Derfor skjuler jeg mine børn 

LÆS OGSÅ: Hannah Melissas dom stadfæstet: Vil ikke udlevere børnene