Tabita afslører: Jeg havde det svært i villaen

I dag kan realitybaben godt selv se, at hun lagde for meget energi i ting, hun ikke burde.

Tabita Thinggaard er kendt for sit gode humør og smilende øjne, og sådan fremstår hun da også inde i villaen i 'Ex on the Beach' sæson 5. Men inde bag facaden ser tilværelsen helt anderledes ud for realitybaben.

- Mentalt var jeg ikke det rigtig sted, men det kunne jeg først se, da jeg var kommet hjem, siger Tabita.

LÆS OGSÅ: Medina afslører kønnet

I de seneste afsnit af det populære realityprogram er Tabita blevet glad for Nicklaes, som desværre ikke genkender følelserne. I dag kan Tabita godt selv se, at hun lod sine følelser overtage.

- Jeg lagde for meget energi i noget, jeg slet ikke burde. Mine følelser sad uden på tøjet, og der foregik rigtig mange ting oppe i mit hoved, som ingen forstod, siger hun.

LÆS OGSÅ: Derfor har Sia mistet håret på dele af hovedet

Følte sig ikke set

I dag ville Tabita ønske, at de andre havde lagt mere mærke til hende.

- Jeg havde nok bare haft brug for, at der var nogen, der havde lagt mærke til, hvordan jeg egentlig havde det, men ingen kender jo hinanden særlig godt, hverken menneskerne derinde eller bagved (produktionen, red.), siger hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Det skete efter 'Vild med dans'-finalen

Da realitybaben for alvor begynder at få det svært inde i villaen, har hun også været der i lang tid. Måske for lang tid, erkender hun i dag.

- Det var bare virkelig svært at være derinde i så lang tid. Jeg kom ikke på dates og var på et tidspunkt ikke ude af villaen i cirka 12 dage, så jeg følte, jeg blev helt skør til sidst, siger hun.

LÆS OGSÅ: FÅ OVERBLIKKET: Vi har samlet højtidens bedste tv

LÆS OGSÅ: Umuts mad i 'Over Atlanten' har givet deltagerne sul på kroppen