(Foto: Lars E Andreasen)
(Foto: Lars E Andreasen)

'Sygeplejeskolen'-stjerne skal giftes: Kærlighed ved første snak

Den 23-årige skuespiller Andrea Heick Gadeberg har godt styr på kærligheden.

Andrea Heick Gadeberg, 23, er lige nu aktuel som sygeplejeeleven Marie i 'Sygeplejeskolen'. Her følger vi en noget akavet kærlighed blomstre mellem hende og Bjørn. Men i virkeligheden har Andrea godt styr på kærlighedslivet. Hun er nemlig forlovet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Sonny springer ud som pilot

– Han friede til mig i Dyrehaven på vores femårsdag med sushi og hele pivtøjet. Jeg havde drillet ham den dag, fordi der i 'Anja og Viktor' er en scene, hvor Victors nye kæreste bliver friet til i Dyrehaven, hvor hun så råber: ”Jeg skal giftes!” ”Ej, nu frier du ikke til mig ligesom i ”Anja og Victor”, sagde jeg til ham. Og så var det lige præcis det, han havde planlagt. Så han blev en smule nervøs der, fortæller Andrea til HER&NU.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Det skete der med Mariam efter styrt i ‘Robinson’

Da Andrea mødte sin forlovede, Robert, var det som taget ud af en romantisk komedie.

– Vi mødte hinanden på en bar i Kolding. Han er otte år ældre end mig. Han var med i et band, som jeg var helt vild med. Jeg var lidt for fuld og gik op til ham og fortalte, at jeg syntes, de var mega gode, og så begyndte vi bare at snakke, griner hun.

Planerne er allerede ved at tage form til det kommende bryllup.

LÆS OGSÅ: Populært TV3-program vender tilbage

– Jeg tror, det skal være et landbryllup på min fars gård i Jylland i en kæmpe lade.Og så skal det bare være med vores bedste venner og nærmeste familie. Det skal være så småt som muligt, men vi blivernok 150 mennesker, da jeg har en stor jysk familie, forklarer Andrea, der er datter af Trine Gadeberg og Jørgen Heick, og fortsætter:

– Det bliver måske næste sommer eller næste sommer igen. Vi har ikke travlt. Der skal også værre plads i kalenderen og råd til det.

Du kan se 'Sygeplejeskolen' hver søndag klokken 21.00 på TV 2 Charlie.