Syg efter 'Vild med dans'

'Vild med dans'-stjernen Andrea Lykke Oehlenschlæger har ligget syg den seneste uge, efter hun røg ud af 'Vild med dans'.

Sidste uge måtte 'Vild med dans' sige farvel til danseparret Andrea Lykke Oehlenschlæger og Eugen Miu, efter de var i omdans for anden fredag i træk.

LÆS OGSÅ: Derfor må kendt tv-vært ikke være med i 'Vild med dans'

Og det har været hårdt ved Andrea ikke længere at skulle træne intenst hver uge.

- Jeg har faktisk været syg. Jeg tror, det er fordi, at når man har været under pres så længe, så rammer det, når det er slut. Så jeg har været lidt syg hjemme i sengen. Det er overhovedet ikke noget alvorligt, fortæller Andrea til HER&NU, da hende og Eugen var gæster til aftenens 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: Taler ud om fremtiden

Det kommer ikke helt bag på Andrea, at hendes krop ramte sengen, så snart den ikke længere skulle møde op i træningssalen.

- Jeg har prøvet det før, hvor jeg har været i en periode har været i gang meget intenst, og så er kommet hjem, og så har kroppen bare givet slip. Jeg tror, det er sådan noget, der er sket nu. Det snakkede vi også om, at det ville nok ske. Så den seneste uge har stået på fuldstændig afslapning, fortæller den unge musicalstjerne.

LÆS OGSÅ: Vilde graviditetsbilleder: Frygter at gå på barsel

Andrea er heldigvis blevet rask igen til at tage en tur i 'Vild med dans'-studiet for at se sine tidligere konkurrenter indtage dansegulvet.

- Det er dejligt afslappende ikke at skulle ind og danse. Der er ikke nogen nerver på og ikke noget på spil, og jeg har glædet mig helt vildt. Vi glæder os begge til at se de andre, afslutter Andrea, mens en storsmilende Eugen nikker bekræftende.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører: Derfor fik jeg nok