Sy Lee fra 'Fristet' (Foto: Janus Nielsen)
Sy Lee fra 'Fristet' (Foto: Janus Nielsen)

Sy Lee i nyt tv-program i 2020

Det har været en lang tv-pause, men nu er Sy Lee klar til igen at lave tv.

Bloggeren Sy Lee er stadig et velkendt ansigt på den røde løber, men det er efterhånden længe siden, at vi har set ham på tv. Det bliver der nu lavet om på, fortæller Sy Lee til Realityportalen.

- Jeg vender tilbage til skærmen til foråret i et stort tv-program, som kommer både på tv og på streamingstjeneste.

Sy Lee har svært ved at give for mange oplysninger om programmet, da optagelserne stadig er i gang, og programmet er derfor ikke offentliggjort af tv-kanalen endnu. Men Sy Lee kan fortælle, at han er i udlandet og optage programmerne, og at det har været den bedste tv-oplevelse i hans liv. Sy Lee har været i tvivl om, hvorvidt han skulle deltage i programmet, og han startede med at takke nej.

LÆS OGSÅ: Umut Sakarya springer ud som YouTuber

- Trods mine mange tvivl om, hvorvidt jeg skulle medvirke, er den her medvirken det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg vil nemlig ikke lave tv for enhver pris, og siden jeg er blevet ældre, er jeg blevet mere omhyggelig med, hvad jeg takker ja til. Efter grundige overvejelser og en god forhandling kan jeg mærke nu her på turen, at det var den rette beslutning, og det hele føles så rigtigt, fortæller Sy Lee til Realityportalen.

- Jeg har ikke troet, at denne korte og hurtige tur med tv hold vil betyde så meget for mig. Jeg har været igennem den mest grænseoverskridende tv-oplevelse nogensinde, og jeg deler et sårbart emne med hele dk. Jeg er nervøs for, hvordan det bliver taget imod til den tid. Jeg kan afsløre, at det bliver sindssygt spændende og underholdende for alle valuta. Jeg har altid været mig selv hele vejen igennem, og jeg er også mig her uden filter. Jeg tror, at seerne vil blive underholdt, og alle vil finde min rejse fascinerende og spændende.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager skrev verdens mest arrogante ansøgning

Sy Lee fortæller, at tv-programmet er en form for dokumentar/reportageserie, der sendes i otte afsnit, og at han kun deltager i et par af dem.

- Det har intet med konkurrence at gøre, og det minder om intet af de ting, jeg tidigere har lavet.

LÆS OGSÅ: CHOK: princess Natascha sygemeldt med stress

Arbejder stadig med personlige udfordringer

I slutningen af november åbnede Sy Lee op og fortalte om de udfordringer, han døjer med, og hvilke udfordringer det har haft på hans karriere. Til Realityportalen fortæller han nu, at det går bedre, og at han arbejder på at være bedre til at beskytte sig selv.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kardashian-familien rykker til Danmark

- Der er vel perioder, hvor det går op og ned, men jeg har fået hjælp siden af en fast terapeut, og jeg har også en mind coach, som guider mig mht livet og karrieren, for jeg har jo forsømt mig selv i rigtig mange år nu. Jeg skammer mig ikke længere over at fortælle folk, at jeg har det skidt, og jeg går til psykolog som før i tiden. Det har faktisk hjulpet mig en del og har medført, at jeg har truffet bedre valg for mig selv.

- Jeg tænker, at jeg tager små skridt ad gangen, og nu har jeg takket ja til noget igen, som jeg er mega glad for, og så kan det være, jeg er klar til mere tv i det nye år, afslutter Sy Lee.

LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg har ikke plads til hate i mit liv

LÆS OGSÅ: Blachman: Jul er for folk, der keder sig