Foto: Privat
Foto: Privat

Sy Lee forfølges af hackere

At livet som reality-stjerne ikke er en dans på roser, ved Sy Lee alt om.

Meget skal man finde sig i, når man træder ind i mediernes søgelys, og det har Sy Lee måtte sande på den hårde måde.

Efter sin medvirken i den første sæson af 'Fristet' er reality-stjernen blevet antastet i USA, ligesom han har måttet lægge ører til en masse reaktioner på sin sang. Men nu har bagsiden af medaljen nået toppen, for Sy Lee er nemlig blevet hacket, og derfor frygter han, at andre nu har adgang til hans fortrolige oplysninger.

- En eller anden stodder har hacket min hjemmeside, og jeg er helt ude af den. Først blev min mobil nakket, og jeg blev afpresset for 100.000 kroner. Nu er min hjemmeside så blevet hacket. Megen information om mit liv, til mine fans, er derinde, og alt det arbejde er måske gået til spilde, siger en frustreret Sy Lee til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Sy Lee: Jeg vil inspirere andre 

Det er intet enkeltstående tilfælde

Det er desværre ikke første gang, at Sy Lee oplever at blive hacket. Flere gange er det nemlig gået ud over hans Facebook-profil.

- Min Facebook har også været hacket før, ligesom jeg har fået fjernet de falske profiler af mig. Der findes folk derude, som intet liv har, og så vil de gerne ramme mig på en eller anden måde, fordi jeg er, som jeg er!

LÆS OGSÅ: Sy Lee stiller op som fitness-model

Hacker får ikke lov til at slippe

Reality-charmøren er efterhånden så træt af situationen, at han ikke lader hackerne slippe denne gang. Derfor har han nu sat eksperter på sagen.

- Jeg vil få en ekspert til at spore den sidste ip adresse (en adresse der afslører, hvilken computer, der har været brugt til at hacke, red.), der har pillet ved min side og anmelde den ip adresse til politiet. Så finder vi ud af, hvor vedkommende har gjort det fra. Jeg er bare så rasende og ude af den, slår Sy Lee fast.

LÆS OGSÅ: De unge mødre får tæsk

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.