Sy Lee blev antastet i USA

Sy Lee fik sig en ubehagelig oplevelse, da en afroamerikaner ikke kunne stå for den veltrimmede fyrs sexappeal.

Sy Lee har brugt sommeren i USA sammen med sin gode ven Rune, som han mødte i den første sæson af ’Fristet’. Som Realityportalen.dk tidligere har kunnet fortælle, så gik reality-stjernen all-in med træningen i det dejlige vejr. Men ikke alt på turen var liv og glade dage. En mørk aften gik bilen nemlig i stå midt i et øde ghettoområde ved en tankstation.

LÆS OGSÅ: Sy Lee: Jeg nyder livet i USA

Men en afroamerikaner kom divaen til undsætning, eller det troede Sy Lee i hvert fald. For da Sy Lee var nået halvvejs med om til den fremmedes bil, fattede han mistanke og stoppede op.

- Hans bilruder var total sorte, mere formørket end hvad man må herhjemme i landet. Man kunne ikke se igennem ruderne, hvilket er ulovligt. Men det opdagede jeg først, da jeg gik hen til bilen, forklarer Sy Lee chokeret til Realityportalen.dk.

Derfor skyndte reality-stjernen sig at sige farvel og give afroamerikaneren hånden. Og det var åbenbart noget, den fremmede kunne lide.

- Han ragede på sig selv og slikkede sig rundt om munden – og så fik han erektion. Jeg blev så nervøs og gav slip på hånden med det samme. Jeg kunne se, han var på vej til at hive den frem, fortæller Sy Lee, der blev bange og sagde, at han ville ringe efter sin onkel.

Reddet af veninde

Det blev dog ikke onklen, der skulle redde Sy Lee, men derimod reality-divaens veninde. Hun kom nemlig i sin bil iført en hættetrøje.

- Jeg bad hende tage en hættetrøje på og blive i bilen. Når hun ankom, ville manden tro, det var min onkel.

LÆS OGSÅ: Gustav forarger med sort dildo

Planen virkede, for manden kørte med det samme, da venindens bil rullede ind på tankstationen. Derefter kunne Sy Lee vække Rune, der havde sovet fra alt dramaet på bagsædet af bilen. Sy Lee fortalte Rune om sin oplevelse, og de blev hurtigt enige om at lade bil være bil – og i stedet hente den, når dagslyset igen var brudt frem.

Det har uden tvivl været en sommer, der har budt på mange oplevelser for de to Fristet-deltagere – både på godt og ondt. Desuden har Sy Lee fået bekræftet folks påstand.

- Folk siger, jeg har meget sexappeal, men det har jeg aldrig troet på. Men det må jeg vel gøre, siden ham gutten, der nok har børn og kone, kan finde på sådan noget, lyder det fra en overrasket reality-stjerne.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.