Sussi udstillet på museum: Nøgenmodel

Sussi har haft en hed fortid som nøgenmodel. Nu bliver hun udstillet på et museum.

Sussi Nielsen vakte stor opmærksomhed, da hun for 16 år siden sprang nøgen ud i det hedengangne herreblad Tidens Mand. Dengang havde hun passeret de 50 år, og billederne i stor størrelse kan nu opleves på Sussi & Leo’s jubilæumsudstilling, der i sidste uge åbnede på Kystmuseet Bangsbo i Frederikshavn.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det med Christie og Jimmi i dag

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Linse og Geggo fortæller om den nye sæson af ‘Familien fra Bryggen’...

– Jeg fik ikke særligt meget for det, husker jeg. Men meningen var, at jeg ville skabe opmærksomhed om vores diskotek Ritz i Frederikshavn. Man må jo vise sig frem, ellers bliver man jo glemt, siger den 67-årige popsanger omgivet af kulørte kostumer, musikinstrumenter og meget andet fra duoens 50 år lange karriere.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager hemmeligt gift

– Vi bliver sammenlignet med fossiler, så nu skal vi udstilles på museum. Det har vi ikke prøvet før, siger den jævnaldrende spillemand Leo Nielsen.

Parret begyndte deres musikalske karriere som 16-årige ved et julearrangement i Ingstrup. Siden har de holdt fast, og de fik kultstatus på spillestedet Skansen i Skagen, hvor de optrådte i en årrække.

– Vi kan gøre folk glade, så det er måske den fineste ros at få. Vi føler os stadig som 30-årige, også selvom Leo har vrøvl med benene, så vi fortsætter bare, siger Sussi, der aldrig har optrådt nøgen på scenen.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afviser vold: Jeg har aldrig slået hende!