Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Susan K har taget stort skridt med kæresten

Nu har reality-baben og hendes kæreste taget næste skridt i deres forhold.

Hun blev for alvor kendt som Susan K, da hun i 2008 dukkede op i ‘Paradise Hotel’. Senere har hun også medvirket i ‘Divaer i junglen’, ‘Sommer i Sunny Beach’, ‘Til middag hos’ og ‘Fangerne på fortet’.

Sidenhen er der sket en del i hendes liv, og realitybaben kunne i 2015 afsløre, at hun er faldet til ro med kæreste og to papbørn – en pige og en dreng.

LÆS OGSÅ: Susan K løfter sløret: Skal jeg have børn?

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye julesang genforener hende med eks

44-årige Susan og hendes 42-årige kæreste, Alex Møller, har nu tre år inde i deres forhold taget et stort skridt sammen.

- Vi har lige købt hus sammen tilbage i august, så der er lige et 30 års lån, der skal overstås. Det er i Viby udenfor Aarhus, hvor vi også boede før, så det er rigtig dejligt. Vi er meget glade for at bo her. Det er rigtig skønt, fortæller Susan til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Susan K: Reality har konsekvenser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sy Lee vender tilbage til skærmen

Ikke helt slut med tv

Susan K og Alex (Foto: Privat)
Susan K og Alex (Foto: Privat)

Da Realityportalen.dk mødte Susan K Nielsen på den røde løber til Reality Awards tidligere i år, kunne hun afsløre, at vi nok ville få hende at se på skærmen i et TV3-program, der ville blive vist i løbet af 2018. Sådan blev det dog ikke alligevel.

- Det blev ikke til noget alligevel, desværre. De havde bare spurgt, om jeg var interesseret, hvor jeg havde sagde ja, men så vendte de tilbage og sagde, at der ikke var noget match. Det er nemlig noget med at matche mig med nogle andre til samme program. Så sådan blev det ikke i denne omgang, forklarer reality-baben og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel Kessler ikke med til at sprede Moppers aske

LÆS OGSÅ: Realitybabe single efter 8 år: Han var min utro i årevis

- Det bliver dog måske til noget på et senere tidspunkt, men det er ikke noget, der er sikkert. Nu må vi se. Det er et program, jeg også har lavet før, men på nuværende tidspunkt sker der ikke rigtig noget, så jeg skal nok give lyd og fortælle, hvad det er, hvis det bliver aktuelt alligevel.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindernes præmie bliver langt mindre

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Kathrine: Jeg droppede ud af programmet