’Sunny Beach’-deltager møder skepsis hjemmefra

Den nye sæson af ’Sommer i Sunny Beach’ er i fuld gang, og en af de nye medvirkende er Trine Hinz Schaksen. Hør hende fortælle om det bedste og værste ved at være med i reality-program.

Trine Hinz Schaksen er et af de nye ansigter i den tredje sæson af ’Sommer i Sunny Beach’, som fik premiere for et par uger siden. Og den glade bartender er ikke i tvivl om, hvorfor hun valgte at medvirke.

- Jeg har valgt at medvirke i programmet udelukkende for at få en fed oplevelse ud af det. Og så er det da også meget sjovt at gense nogle af de stunder og stive byture, som man ikke selv husker, siger hun med et smil og fortsætter:

- Det er svært at vide, hvad man kan forvente sig af at være med i et TV-program, men jeg synes det har været sjovt, og jeg glæder mig rigtig meget til at se det hele i TV, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘Sommer i Sunny Beach’: Vanvittig sæson

Forældrene er skeptiske

Trines optræden i programmet har dog mødt skepsis hjemmefra, men det tager hun ikke så tungt.

- Det er klart, at ens forældre er lidt skeptiske overfor sådan noget, og det er ingen undtagelse i min familie. Jeg vil dog ikke mene, at jeg er anderledes på TV, end jeg er normalt, så i bund og grund er der ikke så meget at være nervøs for, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Power, performance og personlighed

Trine er dermed glad for sit valg, og selvom hun havde et TV-hold i hælene, så har branderterne været præcis, som de plejer.

- Den bedste oplevelse har været at møde folkene bag kameraet og opleve, hvilken proces det er at lave TV, siger hun og fortsætter:

- Generelt er Sunny Beach en oplevelse i sig selv, og jeg havde haft præcis de samme oplevelser og branderter uanset, om der havde været TV på eller ej, konstaterer hun.

LÆS OGSÅ: Diva-Maria: Jeg er vokset fra Sunny

Reality har sin bagside

Men reality er ikke kun en dans på roser, og Trine har indset, at der også er ulemper ved at have et kamerahold i ryggen.

- Det værste har nok været, når man vågner dagen efter en bytur og ikke aner, hvad man har lavet, men man ved, at der er en chance for, at man har sagt eller gjort noget dumt. Og chancen for, at det kommer i TV er pænt stor. Ordsproget ”Hvad der sker i Sunny Beach bliver i Sunny Beach” gælder jo ligesom ikke rigtig for os medvirkende, griner hun.

Se med i aften, når TV3 blænder op for 'Sommer i Sunny Beach' klokken 21.00. Her oplever vi også Maria tage afsked med Vikingen og alle hendes kollegaer, og det bliver en tårevædet afsked.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.