Foto: Krestine Havemann
Foto: Krestine Havemann

Sultan er ude af 'Topmodel': Det er ufortjent

Den 20-årige fyr fra Allerød er skuffet over, at han røg ud af 'Danmarks næste Topmodel'.

Det var en ærgerlig Sultan, der her til aften røg ud af 'Danmarks næste Topmodel'. Han havde til det sidste håbet, at han ville blive valgt, men da han så, hvem han stod overfor, vidste han, at håbet var ude.

- Jeg følte, det var lidt ufortjent, at jeg røg ud, for jeg syntes egentligt, at jeg havde et godt billede med, og jeg var klar til at udvikle mig. Men da jeg til sidst stod sammen med Lukas, blev jeg ikke overrasket over, at det var mig, der røg ud. Men det var stadig super ærgerligt, siger Sultan til Realityportalen.dk og tilføjer:

- Når jeg tænker tilbage på det, kunne jeg måske have taget flere chancer på billedet eller gjort nogle andre ting. Men da jeg var på settet, følte jeg, at det gik godt. Så det var jo ekstra ærgerligt, når man så ser, at det så ikke gik så godt, som man troede.

LÆS OGSÅ: Dagens ‘Topmodel': Sultan

Har fået flere tilbud

Selvom Sultan er ude af 'Topmodel', så har den 20-årige fyr fra Allerød bestemt ikke lagt modeldrømmene på hylden.

- Jeg studerer til ejendomsmægler lige nu, men modelvejen er noget, som jeg virkelig gerne vil. Så jeg har helt klart dørene åbne for, at der kan ske noget den vej, siger han og uddyber:

- Jeg håber på, at jeg kan blive model og vise, at dommerne tog fejl. Jeg har i hvert fald tænkt at gøre noget for det. Jeg har allerede fået nogle tilbud, men jeg skal lige have grønt lys fra Unique Models, fordi jeg stadig har en kontrakt med dem.

Se galleriet af Sultan øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-deltager: Skal jeg have dobbelthage?

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.