Stylisten Emili fra 'Vild med dans': Her er mit bedste råd om stil

Stylist, modeinfluencer og 'Vild med dans'-deltager Emili Sindlev giver sit bedste råd til, hvordan man skaber sin egen personlige stil.

I 'Vild med dans' ser 24-årige Emili Sindlev altid ulasteligt godt ud, og hun bruger da også meget tid hos programmets systue for at perfektionere og personliggøre sine dansekjoler hver uge.

Privat er hun om muligt endnu mere farverig og udfordrende i sin stil. Til daglig arbejder hun nemlig som stylist og modeinfluencer, og blandt andet vandt hun i 2018 den fornemme pris som "Årets stilikon" til Elle Style Awards.

LÆS OGSÅ: Snup stilen: Danse i måneskin med Sarah Grünewald

Derfor må Emili være den helt rigtige at spørge til råds, hvis man gerne selv vil til at eksperimentere lidt med sin egen stil.

- Jeg tror først og fremmest, at stil handler udelukkende om personlighed og de følelser, man har. Jeg går selv meget efter de følelser, jeg har den pågældende dag, forklarer hun.

Herunder kan du se Emilis dansekjole til sidste fredags quickstep

 
Vis dette opslag på Instagram
 

My Great Gatsby look yesterday 💫💫 with a little bit of Miu Miu on top ✨

Et opslag delt af Emili Sindlev (@emilisindlev) den

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

Mit bedste moderåd

Hendes bedste moderåd er derfor, at man skal turde stole på sig selv og sin personlige smag - og så bare springe ud i det!

- Jeg tror bare, det handler om selvsikkerhed og så ikke at være bange for at springe ud i ting - slippe tøjlerne lidt omkring, hvordan man ser sig selv, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen

Hun mener nemlig, at der er en tendens til, at folk tror, at det kun er andre,  eksempelvis modeinfluencere som hende selv, der kan bære prængende tøj i vilde farver. Men det er en stor, fed løgn.

- Man kan tage lige præcis, hvad man har lyst til på, for det handler om, hvordan man ser sig selv. Så længe man bærer sig selv med selvtillid og overskud, så kan det være fløjtende lige meget, hvad man har på, for så ser man forrygende ud!

Herunder kan du se et eksempel på Emilis farverige og eksperimenterende stil

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Dinner ready 🥰🥰

Et opslag delt af Emili Sindlev (@emilisindlev) den

LÆS OGSÅ: Faustix udsat for ubehagelig oplevelse

Særligt farverne er Emilis metier, men samtidig ved hun også godt, at vi danskere ofte klæder os lige så farveløst som det danske vejr. Derfor opfordrer hun os til at prøve at eksperimentere lidt mere med farverne.

- Man får det godt af at prøve noget nyt. Vi er jo vanedyr og kan godt lide at gøre det, som vi plejer, men jeg tror, man vil få et chok over, hvor dejligt det føles, hvis man prøver at tage noget nyt på, forklarer hun.

- Hvis man normalt kun går i sort, grå og hvid, så er det fantastisk at prøve at tage lilla eller grøn på - eller prøve på at tage dem begge to på på samme tid og så se, hvad der sker! Man bliver glad af farver, fortæller Emili, der dog gerne indrømmer, at hun da også selv kan finde på at hoppe i sort.

Herunder kan du se endnu et eksempel på Emilis farverige og eksperimenterende stil

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Splash of chili 🌶

Et opslag delt af Emili Sindlev (@emilisindlev) den

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par vil stifte regnbuefamilie sammen

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe afslører mærkelig dækhistorie