Stort ‘Robinson’-twist: Deltagerne i chok

I dagens afsnit af 'Robinson' sker der noget, der kommer meget bag på deltagerne.

Deltagerne fik at vide i forrige afsnit, at det var sidste holdkamp som hold, og at de fremover kæmper individuelt. Derfor er Naja og Lucas også overbevist om, at det betyder sammenlægning, da de finder et brev og en ny farve bandana, men det er ikke tilfældet.

LÆS OGSÅ: Sådan lever Kjeldbjerg under 'Robinson'

- I skal udstøde en kammerat fra holdet. Den udstødte flytter på de udstødtes ø med det samme. De udstødte kæmper kun i dødskampen. Overlever man på de udstødtes ø længe nok, er man stadig med i kampen om at blive årets 'Robinson', læser Naja op fra brevet.

Brevet overrasker alle, og der bliver meget stille på begge hold efter den kedelige nyhed, for ingen ønsker at komme på de udstødtes ø.

- Fuck man, kommer det prompte fra Brian, der er ny på hold Syd.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Bagedyst'-stjerne har født

- Jeg er nødt til at sige pænt nej tak til den der. Det kan jeg sgu ikke, kommer det fra Loay, der ikke har lyst til at sidde på en ø alene.

- Det er fucked up at være på en ø i forvejen, hvor der ikke er en skid at lave med andre holdspillere, men at sende én ud på en ø alene, det tror jeg ikke, der er nogen der gider, fortæller Loay.

Hvem, der bliver sendt ud på de udstødtes ø, kan du se i aftenens afsnit af 'Robinson' kl. 20.00 på TV3 eller allerede nu på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Lasse gav Heidi særligt løfte: Lille ny flytter ind