Stort kaos: Det er slut med 'De unge mødre' og 'Ex on the Beach', hvis ...

Det er slut med at se 'De unge mødre', 'Beauty Bosserne', 'Ex on the Beach' og flere andre realityprogrammer på tv, hvis du er kunde hos Yousee.

En sand tv-krig er brudt ud i de seneste dage. Det hele startede, da Yousee i en pressemeddelelse onsdag meddelte, at Discovery Networks Danmarks kanaler - heriblandt Kanal 4 og Kanal 5 - fra den 1. januar ikke kommer til en være en del af selskabets tv-pakker.

I pressemeddelelsen lød det dog, at man håbede på at få kanalerne med i selskabets bland-selv-løsninger, og at der stadig foregik forhandlinger mellem Yousee og Discovery Networks Danmarks.

Den løsning vil betyde, at seerne fortsat kan se realityprogrammer som 'De unge mødre', 'Ex on the Beach' og 'Beauty Bosserne' på tv, hvis man er klar til at betale lidt ekstra for de enkelte kanaler.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk

Sådan kommer det dog formentlig ikke til at forholde sig. Discovery Networks Danmarks går til angreb mod Yousee og siger i en pressemeddelelse torsdag, at der ingen forhandlinger er i gang mellem de to selskaber.

- Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor YouSee til sine mange utilfredse kunder på Facebook og i pressen bliver ved med at gentage, at de har stor tiltro til, at de fortsat kan tilbyde vores kanaler via Bland Selv, siger CEO for Discovery Networks Danmark, Christian Kemp.

- Det kommer ikke til at ske, fordi Yousee i sine pressemeddelelser jo helt åbenbart selv har fravalgt Discovery som partner i deres forretning til fordel for NENT og TV 2. Der er ingen forhandlinger mellem os, så YouSee vildleder simpelthen sine kunder, slår han fast.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt

Sådan kan du se det

Derfor tyder det altså på, at det fra 1. januar er helt slut med at se Discovery Networks Danmarks kanaler på tv, hvis du er Yousee-kunde. Det slår Discovery Networks Danmark også fast på hjemmesiden heltsort.dk.

- YouSee siger, de er i forhandling med Discovery. Det er de ikke. YouSee fjerner Discoverys kanaler. De har nemlig taget et valg for dig og for næsten halvdelen af den danske befolkning. De siger, at du skal blande selv. Men de mener, at du skal blande dig udenom. Det er helt sort, skriver de og henviser til en række steder, hvor du kan se de mange programmer.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne scorede ekskærestens kammerat

Discovery Networks Danmark fremhæver blandt andet en række sportsevents - blandt andet Superliga og landsholdskampe - mens en lang række reportage- og realityprogrammer også er på listen over ting, du mister muligheden for at se på tv. Det er programmer som 'De unge mødre', 'Ex on the Beach', 'Politijagt', 'Remee & Mathilde' og 'Plastikkongerne'.

Discovery Networks Danmark henviser blandt andet til selskabets streamingtjeneste, Dplay, hvor man kan se alle de programmer, der normalt kommer på selskabets tv-kanaler. En række programmer bliver gratis efter en stykke tid, men hvis du skal have den fulde oplevelse, er du nødt til at betale ekstra for at følge med i dine yndlingsprogrammer i fremtiden.

Tiden vil vise, om Yousee og Discovery Networks Danmark finder en løsning på tv-krigen i tide. Men lige nu er der ikke meget, der tyder på det.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager skal giftes: Drømmer om stort prinsessebryllup