STORT DRAMA: 'Paradise'-bloggere i heftig krig

Fie Laursen og Anna Due er kommet i voldsom bitchfight.

Der er ikke kærlighed, der sværmer mellem de populære bloggere Anna Due og Fie Laursen disse dage. Efter Fie Laursens blogindlæg om, at blogging er et hårdt arbejde og indlægget om, at hun ikke synes om Anna Dues blog, valgte Anna Due at svare Fie Laursen tilbage. Det har endt med et vredesudbrud fra Fie.

- Forleden skrev jeg et indlæg, hvor jeg udtalte mine meninger om de andre bloggere. Efterfølgende bliver jeg kontaktet af Anna, hvor hun blandt andet skriver: "Ærligt Fie, du er en joke," fortæller Fie på sin blog.

- Hun sviner mig til og skriver, at hun har flere læsere end mig, at min blog ikke er en skid bedre end andres, at mine venner bagtaler mig, og at jeg bestemt godt kunne bruge en god deodorant.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min mening om andre bloggere

"Brug din tid på din søn"

Ifølge Fie vælger hun selv at ignorere det, men efterfølgende skriver Anna flere kommentarer på Facebook om, at Fie er en joke. Og her bliver Fie for alvor vred.

- Jeg synes da, at du skulle give din søn alt den tid og opmærksomhed, som du lige nu sidder og giver mig ved at svine mig til og håne mig. Jeg synes, at du skal sætte dig ned og kigge på dig selv engang, skriver Fie på bloggen og forsætter:

- Som jeg ser det, er du en usikker pige, hvis mand lige er gået fra dig. Min blog overhaler din på toplisten, og du har et skrigende barn i en alder af 22 år, som du skal knokle for at forsørge som hjælper med tanken om, at barnet nu skal vokse op uden en far i huset. Reality-check: Get over it!

LÆS OGSÅ: Fie Laursen forsvarer sig: Blogging er et arbejde

"Hun burde skamme sig!"

Fies indlæg har efterfølgende fået Anna til at hidse sig op. Hun mener, at de begge har været grove, men nu er Fie bestemt gået for vidt.

- Hun hængte mig ud til at starte med, fordi jeg brokkede mig til hende privat, som jeg er i min fulde ret til. Jeg skal lære at tælle til ti fremover, men den onde i det her er bestemt ikke mig, forklarer Anna til Realityportalen.dk.

- Hun skamsviner mig på sin Facebook-profil og sin blog, og derudover nævner hun Martin og min søn. Hun kalder min søn en 'skrigende unge'. Hun skulle skamme sig, lille pigebarn. Hun er gået fra at være 'mobbeoffer' til at være mobber på højt plan.

LÆS OGSÅ: Anna Due slår fast: Det pisser mig af

Fie går over stregen

Ifølge Anna er krigen kommet helt ud på et sidespor, idet Fie er blevet meget personlig i sin hetz mod hende.

- Vi har begge været barnlige, men jeg er ikke den ondskabsfulde, da jeg hverken har hængt hende ud offentligt eller skrevet noget som helst om hendes hårde fortid, mens hun skriver personlige ting om Martin og Villian. Jeg er så ked af, at jeg før i tiden forsvarede hende, siger Anna til Realityportalen.dk.

- Jeg forstår godt, at folk ikke bryder sig om hende. Hendes forældre burde lære hende, hvordan man behandler andre mennesker. Tænk, at hun hænger mig ud, fordi jeg skrev til hende privat. Og 90 ud af 100 støttede mig, men de gode kommentarer slettede hun så.

Anna har nu bedt Fie om en offentlig undskyldning, så nu vil tiden vise, om Fie tager det til sig.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen starter sin egen webshop

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser