Stort drama: Hun fortjener at vide, hun skal tage sig sammen!

Pigerne i 'Ex on the Beach'-villaen ender med at blive spydige overfor hinanden, og der kommer nogle sandheder på bordet.

Det skulle egentlig bare være en leg, men pludselig udvikler "den varme stol" sig til at være helt alvorlig og en ophedet diskussion mellem pigerne.

Tabita sidder i stolen, da Camilla spørger hende, hvorfor hun synes, at Emily hænger op af Nicklaes.

Som seer af 'Ex on the Beach' ved man, at både Emily og Tabita har et utroligt godt øje til Nicklaes.

LÆS OGSÅ: Giver ikke slip: Vi er blevet afhængige af hinanden

- Du lægger dig oven på ham, og nogle gange, når jeg har sovet med ham, så har du også lagt dig oven på ham, siger Tabita til Emily.

- Jeg vil bare gerne have dig til at indrømme, hvis du er vild med ham, eller hvis du er glad for ham, tilføjer Tabita, der selv gerne vil indrømme, at hun har en svaghed for Nicklaes.

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

Det virker dog til, at begge piger har nogle følelser i klemme hos den meget populære 'Ex on the Beach'-fyr, og at de måske har et ønske om at have ham helt for sig selv.

- Det er lidt komisk, at hun synes, jeg hænger op af ham 24/7, når hun nærmest sidder fast på ryggen af ham, siger Emily, der selv afviser at være vild med Nicklaes og at være klæbende overfor ham.

Som diskussionen pludselig tager fart, melder Lærke sig også på banen og giver udtryk for sin ærlige mening om Tabita, Emily og Nicklaes' trekantsdrama.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Jenna: Albert har mødt hele familien

I klippet kan du se, hvordan dramaet udvikler sig. Se hele afsnittet på Dplay søndag den 27. december klokken 10.00.