Store ændringer i ny sæson 'Vild med dans'

'Vild med dans' plejer at være en "fredagsting", men i år bliver det anderledes.

Efterårets fredage har for mange været lig med 'Vild med dans' lige siden, at det populære underholdningsprogram blev sendt for første gang i 2005. Men som med så meget andet i 2020, så har corona også allerede fået flere konsekvenser for programmet, og en af konsekvenserne er altså, at 'Vild med dans' nu ikke kun bliver sendt om fredagen.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

Det skyldes, at premieredatoen er blevet rykket, så sæsonen skydes igang en hel måned senere, end hvad den plejer at gøre, og derfor kommer det til at støde sammen med EM i håndbold for kvinder, der også vil blive sendt på TV 2 fra den 3. til 20. december. Det betyder, at 'Vild med dans' i uge 49, 50 og 51 vil blive sendt klokken 20.00 om lørdagen i stedet for om fredagen, fortæller TV 2.

Influencer Emili Sindlev har fået Mads Vad som dansepartner, og de har allerede tilbragt de første timer i træningslokalet. (Foto: Anthon Unger)
Influencer Emili Sindlev har fået Mads Vad som dansepartner, og de har allerede tilbragt de første timer i træningslokalet. (Foto: Anthon Unger)

Sidste sæson blev sendt allerede fra den 13. september.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Den store bagedyst’ er tilbage

TV 2-redaktør på programmet, Thomas Richardt Strøbech, har tidligere givet udtryk for, at han ser meget positivt på, at sæsonen bliver vist så sent på året.

– Det giver nye muligheder for indhold, blandt andet med en finale lige op til jul. Det glæder jeg mig personligt rigtig meget til, for jeg er sikker på, at ‘Vild med dans’ og december kommer til at klæde hinanden rigtig godt.

SE BILLEDERNE: Her er parrene i ‘Vild med dans’ 2020

Janus Nabil Bakrawi & Karina Frimodt er blandt de 12 par, der er med i den nye sæson. (Foto: Anthon Unger)
Janus Nabil Bakrawi & Karina Frimodt er blandt de 12 par, der er med i den nye sæson. (Foto: Anthon Unger)

Sendeplanen er ikke det eneste, der i år bliver anderledes i 'Vild med dans'.

– Efter et mildt sagt besynderligt år, hvor vores hverdagsliv er vendt på hovedet, tror jeg virkelig, vi trænger til at kunne samles hver for sig omkring Danmarks største dansegulv. En masse ting bliver selvfølgelig anderledes på grund af sundhedssituationen, men når alle forbehold og nye regelsæt er fulgt, er det absolut planen at give seerne den fantastiske og festlige start på weekenden, som de er vant til, at ‘Vild med dans kan’ give, udtalte Thomas Richardt Strøbech tidligere på måneden.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-stjerne i smertehelvede grundet fejloperation

Men de første mange gange vi skal samles om Danmarks velkendte dansegulv, bliver det fredag klokken 20.00, præcis som det plejer. Og første gang i 2020 bliver den 2. oktober på TV 2 og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: WOW: Se traileren for Danmarks nye realityprogram her