'Alene i vildmarken' (Foto: DR)
'Alene i vildmarken' (Foto: DR)

Store ændringer i ny sæson af 'Alene i vildmarken'

Alt er ikke som det plejer i overlevelsesprogrammet.

For syvende gang sendes en række danskere ud i den barske natur i DR-programmet 'Alene i vildmarken'. Men ligesom i sidste sæson er der igen ændringer i programmet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Det fejler Fie Laursen

Artiklen fortsætter under videoen...

Det er nemlig ikke første gang, at deltagerne er alene i vildmarken. En række deltagere vender nemlig tilbage for at tage kampen op mod naturen én gang til.

- I år vender en række gamle deltagere tilbage til vildmarken for at få den ultimative oprejsning, når de igen skal kæmpe med naturens rasen, sult og ensomhed i det rå Nordnorge. Hvem kan overleve længst? Og kan de hver især få den oprejsning, de drømmer om? Det er sidste chance for at bevise, hvem der kan klare sig alene i vildmarken med kun de allermest basale fornødenheder, skriver DR om den syvende sæson.

LÆS OGSÅ: Gravid med tvillinger: Nu skal Natascha Linea skilles

Det er dog ikke første gang, at tidligere deltagere vender tilbage til vildmarken. Det skete for første gang nogensinde sidste år, da Carl Jørgensen vendte tilbage. 

Hvilke deltagere, der denne gang skal kæmpe om sejren i 'Alene i vildmarken, bliver først afsløret 10. marts. Programmet har premiere på DR og DRTV den 16. marts.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bøving hasteindlagt: Kunne være død