Stor revy skifter navn

Revyen har i dag afsløret både nyt revyhold og nyt navn.

Nykøbing Falster Revyen har i dag løftet sløret for, hvilke fem skuespillere der vil betræde de skrå brædder i revyteatret næste sommer.

Det nye revyhold er dog ikke den eneste nyhed, som revyen på Falster har meldt ud. Revyen skifter nemlig også navn. Og så man revy før årtusindeskiftet, så er navnet helt sikkert en gammel kending.

LÆS OGSÅ: Her er revyholdet for Nykøbing Falster Revyen 2023

Artiklen fortsætter under videoen...

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe overraskede alle

- Når jeg står i døren og byder velkommen til alle gæsterne hver aften i revyen, så er der rigtig mange, der siger "nu er vi endelig kommet tilbage til Revykøbing". Og så tænkte jeg over, hvordan det navn virkelig betyder noget for folk, og det er et virkelig godt brand. Derfor tænkte jeg, at nu skal vi tilbage til der, hvor det startede. Derfor starter vi de næste 110 år med at sige, at det nu hedder det Revykøbing - Nykøbing Falster Revyen, forklarer Mickey Pless, der har været revydirektør siden 2019, og fortsætter:

- Jeg kan se allerede nu på de kommentarer og de mails, vi får fra folk, at det betyder rigtig meget for dem, at vi har taget det tilbage.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki har ændret mening: Vil ikke længere have fire børn

Historien bag er, at Sejr Volmer-Sørensen, der var revydirektør i Nykøbing Falster tilbage i 70'erne, fandt på navnet "Revykøbing", og det blev kæmpe stort dengang. Så stort, at der var indsat særlige busser og tog, hvorpå der stod "Revykøbing".

- Det tænker jeg ikke, vi får lov til nu, men selve ordet Revykøbing er jo et godt navn. Det er en revy og en by, som bliver smeltet sammen til én enhed, griner Mickey.

LÆS OGSÅ: Linse afslører ny sæson